BOOKING BETINGELSER

Alle værelser er på ankomstdagen til rådighed fra kl. 15.00 og til kl. 11.00 på afrejsedagen.

Når aftalen er indgået modtager I en skriftlig bekræftelse der indeholder oplysning om opholdets varighed, antal måltider, evt. øvrig servering, pris og depositum. Ved overnatning fremgår antal værelser og den samlede pris pr. mødedeltager.

Navneliste: Navneliste med angivelse af aftalte eller foretrukne værelsetyper skal være hotellet skriftligt i hænde senest 1 måned før ankomst.

Betaling
Bank detaljer:

· Handelsbanken
· Kontonr. 0892 0001042699
· Betaling reference: Virksomhedsnavn


Depositum på 30% af bookingen indbetales senest 10 dage efter bookingtidspunkt som garanti for bookingen. Restbeløbet afregnes 30 dage før ankomst.

Afbestilling af møde: Afbestilling eller reducering af mødefaciliteter for 12 personer eller derover skal for at være vederlagsfri være Melsted Badehotel i hænde skriftligt (pr. e-mail) senest 60 dage før ankomst. Herefter kan maksimalt 50% af det endelige bestilte arrangement afbestilles efter følgende regler:

· Efter 60 dage og til og med 30 dage før ankomst kan der vederlagsfrit afbestilles op til 50% af det endelige bestilte arrangement.
· 30 dage før ankomst er arrangementet bindende og der kan ikke længere annulleres eller foretages ændringer i bestillingen. Ved senere afbestilling, no-show, forsinket ankomst, tidlig afrejse eller reducering har hotellet krav på en erstatning svarende til fuld pris på det endelige bestilte arrangement.


Melsted Badehotel vil naturligvis prøve at gensælge eventuelt for sent annullerede ydelser. I tilfælde af, at det ikke er muligt at gensælge ydelserne til samme pris, forbeholder Melsted Badehotel sig ret til at fremsende en faktura for prisforskellen på de oprindeligt bestilte ydelser ifølge denne booking.

Melsted Badehotel
NYHEDSBREV
Vil du følge med i fornyelsen af Melsted Badehotel?