Golfophold på Melsted Badehotel

Bornholms smukkeste golfbaner ligger blot ca. 5 minutter fra Melsted Badehotel. Her kan du spille på Old Course eller New Course blandt øens smukke karakteristiske klipper med udsigt til Østersøen flere steder. Har du mulighed for at besøge os fra søndag til onsdag, kan du spare op til 20% på opholdet i maj, juni, sept. og okt.

Badehotel & golf

På Melsted Badehotel kan du bo på Bornholms bedste beliggenhed og kombinere forkælelse i vandkanten med golf på øens smukkeste golfbaner i Gudhjem Golfklub blot 5 minutters kørsel herfra. Badehotellet ligger på første række til hav, klipper og strand i gåafstand til hyggelige Gudhjem. Nyd havudsigt fra alle værelser, lækker morgenbuffet og morgendukkert fra badebroen inden dagens runde golf. Tilbage igen på hotellet sørger vores erfarne kokketeam Troels Madsen og Daniel Kruse for at den kulinariske oplevelse er helt i top. Find mere information om vores værelser og restaurant her.

3

Melsted Badehotel Anno 1932

Beliggenhed, beliggenhed…

Melsted Badehotel ligger på første række til hav, klipper og strand – og blot i gåafstand til øens smukkeste by Gudhjem. Stranden for foden af badehotellet hedder Melsted Strand og er en fredelig sandstrand med egen badebro, klitter, marehalm og et idyllisk åløb. Her på badehotellets egen 18.000 kvm store strandeng blandt øens særegne klipper og det hvide strandsand kan du opleve Bornholm, når det er bedst.

 

Et rigtigt badehotel

På Melsted Badehotel møder klassisk badehotel idyl den nordiske minimalisme, så du hensættes til badehotellernes storhedstid. Alle værelser er individuelt indrettet med fine referencer til hotellets oprindelsesperiode i form af klassiske danske design møbler, historiske tapeter, lyse farver og høje paneler.

Selv væggene emmer af historie her på Bornholms første ægte badehotel, hvor du kan du følge glade strandgæster gennem tiden i de stemningsfulde billeder.

Den afslappede hjemlige sommerhusstemning inviterer til at komme igen, og stamgæster mødes år efter år til en dukkert på den hyggelige badebro på ægte badehotelmaner. Find mere information om værelser og værelsestyper på badehotellet her.

 

En del af øens kulturarv

Melsted Badehotel blev grundlagt i 1932 og er Bornholms første badehotel. Badehotellet holder en særlig plads i hjertet hos de fleste bornholmere og har altid været regnet blandt Bornholms bedste. Gennem tiden har badehotellet været et lokalt omdrejningspunkt og efter den fornyelse badehotellet har været igennem i 2022, har det fået lidt af en renæssance. Her på Melsted Badehotel møder beliggenhed, gastronomi, værtskab og rammer i dag hinanden til indbegrebet af forkælelse i vandkanten. Læs om Melsted Badehotels lange historie her.

Den kulinariske oplevelse

Et besøg i badehotellets restaurant er et af højdepunkterne under opholdet. Her går gastronomi, atmosfære, udsigt og service op i en højere enhed. Restauranten nærmest svæver over Østersøen med fortryllende panoramaudsigt både inde og ude på restaurantens store terrasse.

Her kommer hele det righoldige bornholmske spisekammer i spil, med Troels Madsen og Daniel Kruse i spidsen, som er to af øens bedste og mest erfarne kokke. De står for klassisk kvalitetshåndværk, når det er absolut bedst. Læs om vores restauratører Troels Madsen og Daniel Kruse her.

Nordisk klassisk køkken

Restaurant Melsted Badehotel kan du opleve en nordisk fortolkning af det klassiske franske køkken. Nyd bornholmsk-inspirerede retter med nytænkte smørrebrød eller dagens menu til frokost. Til aften kan du vælge à la carte eller blandt en af vores skønne menuer, som alle varierer efter sæsonen. Vores vandkantsmenu, vores store signaturmenu eller dagens hotelmenu, som er en 3-retters dagens menu til hotellets gæster. Som hotelgæst kan du også nyde vores skønne morgenbuffet med lokale specialiteter, små lækre varme retter, frisk frugt, grønt og bær og hjemmelavet bagværk. Læs mere om restauranten og vores menuer her.

 

Golf til særpris

Bornholms natur skal opleves og på hvilken bedre måde end at spille en runde gold på et af Danmarks bedste og smukkeste golfanlæg også kaldet Rø Golfbaner, som ligger blot 5 minutters kørsel fra Melsted Badehotel. Her i Gudhjem Golfklub og Nordbornholms Golfklub er der hele to skønne 18-hullers baner at vælge imellem, New Course og Old Course, udover en hyggelig par 3 bane og en flot driving range.

Omgivelserne er helt unikke med skov, klipper, højdeforskelle og udsigt over Østersøen helt til Christiansø. Du kan blot tilvælge vores golfpakke til din booking, og så hjælper vi dig med resten. I løbet af efteråret og foråret tilbyder vi golfpakker til særpris, kontakt os for at høre mere.

 

To 18 hullers golfbaner

Hele to 18 hullers golfbaner ligger næsten lige om hjørnet, New Course og Old Course.

New Course er designet af Line Mortensen, som er en internationalt anerkendte golfbanearkitekt. Banen snor sig fra Rø plantage ned til Østersøen, gennem granskov, delvist fredet løvskov, små søer og nedlagte stenbrud. Her findes meget varieret beplantning og et rigt dyreliv, så en golfrunde her er en naturoplevelse af de sjældne.

Old Course er mindre lang end New Course, dog en meget udfordrende bane, som man vil skulle spille flere gange, før man knækker koden. Heldigvis er det ikke en bane, man bliver træt af. Den løber gennem skov og klipper, hvor der er nogle fantastisk flotte huller, så vi plejer at sige, den bør spilles mange gange og nydes.