Conferences

Konference på Bornholm

Book konference på Bornholm – hold møde på Melsted badehotel. Melsted badehotels konference-lokale ligger uforstyrret i en separat bygning med en ugeneret udsigt til hav og naturskønne omgivelser. Det bidrager til optimale rammer for det næste møde, ledelsesseminar, bestyrelsesmøde eller netværksmøde. Mødelokalet har AV-udstyr, TV & trådløst internet. Konferencehuset har sin egen terrasse, som når vejret tillader, er oplagt til sted at holde pause sammen eller gruppearbejde.

Book den næste konference på Bornholm. Oplev hvor den unikke stemning og de afslappende omgivelser på Melsted badehotel bidrager med absolut arbejdsro, motiverede & glade deltagere samt fuld fokus på opgaven.

Kontakt os på tlf. +45 56 48 51 00 eller på e-mail info@melsted-badehotel.dk, hvis du vil høre mere om konferencemulighederne på Melsted badehotel.

Hvis køretur og færge over Sverige ikke er en mulighed, går der i sæsonen fly til Bornholm fra Aalborg, Billund og Kastrup. Vi kan være behjælpelig med at booke transport fra lufthavnen til hotellet og retur til lufthavnen. Læs mere på DAT’s hjemmeside her

Konference med overnatning & dags-møder

Melsted badehotel tilbyder:

  • halv- og heldags-møder med forplejning & frokost i hotellets restaurant
  • konferencer med overnatning og middag inkl. forplejning & frokost & middag (med plads til 18 personer overnattende deltagere).
  • foredrag eller events med op til 30 siddende gæster.
Kombiner det faglige med teambuilding

Ønsker du at kombinere din konference på Bornholm med en unik bornholmeroplevelse eller en teambuilding opgave? Der er på Bornholm mulighed for mange forskellige aktiviteter lige fra de aktive til de mere kreative eller dem der byder på en smagsoplevelse. Her kan vi også hjælpe dig med inspiration. Alt bliver tilpasset dine behov.