Om melsted badehotel

Oplev autentisk badehotel-stemning …

… på et af Bornholms ældste badehoteller, som er et gennemrenoveret førsteklasses badehotel med dejlige lyse værelser i individuelt design og alle med udsigt til havet. Hotellet er suverænt placeret helt tæt stranden – en dejlig sandstrand, hvilket er unikt for den ellers klippefyldte østkyst på Bornholm.

Start morgenen med den karakteristiske bornholmske solopgang suppleret med en frisk dukkert fra badebroen. Hvis vejret tillader det kan du på terrassen nyde Melsted Badehotels morgenmadsbuffet. Herefter er der rig mulighed for at udforske Bornholm eller blive på Melsted badehotel og slappe i en strandstol i naturskønne omgivelser i haven eller på stranden. Senere kan du spise en hyggelig frokost og/eller middag i Melsted badehotels restaurant med direkte havudsigt og slutte dagen af med en drink på terrassen.

Melsted badehotel ligger tæt på den idylliske lille havn i Melsted og lige syd for Gudhjem.

Cykeludlejning

Bor du på Melsted badehotel kan du leje en af vores 5 cykler. Vi har 4 cykler med 7 gear samt 1 el-cykel. Udlejning er efter ”først til mølle princip” ved henvendelse til receptionen.

 

  • 7-gears cykel – pris pr. dag DKK 85,-
  • El-cykel – pris pr. dag DKK 185,-
  • Cykelhjelm – pris pr. dag DKK 25,-

Historien

Her kan du læse om Melsted badehotels historie og den udvikling hotellet har gennemgået.

2018

Michael Almeborg køber Melsted badehotel. I de sidste to år er der i vinterperioden blevet gennemført renoveringsprojekter – bl.a. nye terrasser, nye tage på tre bygninger samt nye vinduer og døre i restauranten i hovedbygningen. 

2000

Familien Hjorth Madsen køber Melsted badehotel og igangsætter en indvendig renovering og modernisering af værelser og hovedbygning.

1995

Gudhjem-restauratøren Erik Noe overtager Melsted badehotel og iværksatte en udvendig renovering med de i dag karakteristiske hvide bygninger, blå vinduer og åbne grønne områder.

1932

Bliver Melsted badehotels firkantede funkis-inspirerede hovedbygning opført som Hotel og Pension Ellebæk af Klara og Lauritz Christensen. De tre annex er efterfølgende blevet opført af forskellige ejere.