NYHEDSBREV
Hold dig opdateret om eksklusive tilbud, ophold og nyheder

Et ophold på Melsted Badehotel kan kombineres med et væld af oplevelser på Bornholm, vi har sammensat en række ophold, der giver dig tid til og mulighed for at udforske øens mange tilbud. Har du særlige ønsker til dit ophold hjælper vi også gerne.

Midtugeophold
med 15% rabat

Vores midtugeophold med min. 3 overnatninger er perfekt til dig, der vil helt ned i gear og have tid til at udforske Bornholm sammen med dine kære.

Stik af fra hverdagen, og indloger jer på Melsted Badehotel til et par dage med god mad, skøn natur og tid til afslapning.

LÆS MERE

Golfophold

Kun ca. 5 kilometer fra Melsted Badehotel ligger Rø Golfklub, der råder over Bornhoms smukkeste golfbaner. Vi tilbyder et ophold med golf, hvor du selv bestemmer på hvilke dage og baner, du vil bruge dine greenfee.

Vi har tilrettelagt en golfpakke med overnatning, greenfees, morgenmad og banesandwich, så det bliver ekstra nemt at nyde sit golfophold hos os.

LÆS MERE

Cykelophold

Bornholm byder på masser af udendørs aktiviteter, fra vandreture til lystfiskeri, kano og cykling.

Det er vigtigt at huske, at Bornholms terræn ikke er så fladt som resten af Danmark.

Faktisk er den nordlige kyst og indlandet ret kuperet, men din ekstra indsats vil blive belønnet med de forbløffende udsigter, du vil opleve.

LÆS MERE

Yogaophold

Kombinér et besøg på solskinsøen Bornholm med yoga, meditation, gåture og god mad. Bo helt tæt på vandet i værelse med havudsigt og egen terrasse.

Dyrk yoga i vandkanten eller i vores idylliske have med panoramaudsigt til Østersøen og hvis vejret ikke tillader det, er der mulighed for at dyrke yoga indenfor.

Læs mere om vores yogaophold her

LÆS MERE