Vinter Gourmetophold

NYHED: Vi har åbnet op for eksklusive gourmetweekender i november og december til dig, der har lyst til at og lade dig forkæle lidt ekstra i restauranten og prøve det ypperste af, hvad vores erfarne kokketeam Troels Madsen og Daniel Kruse kan præstere.

Vinter på Melsted Badehotel

På Melsted Badehotel kan du nyde Bornholms bedste beliggenhed direkte ud til hav og strand – og i gåafstand til bedårende Gudhjem. Her forkæles du uanset årstid i smukke rammer med havudsigt fra alle værelser. Som noget nyt holder vi weekendåbent i november og december, hvor vi tilbyder gourmetophold fra fredag til søndag. Her vil du kunne opleve det ypperste af, hvad vores erfarne kokketeam Troels Madsen og Daniel Kruse kan præstere. Du vil blive forkælet fra ankomst til afrejse med lækker mad og vin, mens du får mulighed for at opleve øens mere fredelige side udenfor højsæson. Læs mere om vores vinter gourmetophold her.

3

Badehotellet og Bornholm om vinteren

Bedste beliggenhed

Melsted Badehotel er magisk året rundt. Her på Bornholms bedste beliggenhed direkte ud til hav og strand ligger øens hvide perle uforstyrret på sin egen 18.000 kvm store strandeng. Melsted Strand er en fredelig og idyllisk sandstrand med egen badebro, vild natur, klitter og lille åløb i gåafstand til Gudhjem, Danmarks eneste bjerglandsby. Her finder du Bornholm, når det er bedst mellem øens særegne klipper, strand og pulserende ø-liv. Vores spændende nærområde inviterer til gå- og cykelture i alle retninger. Læs mere om badehotellet her.

 

Idyllisk badehotel

Melsted Badehotel er et ægte badehotel, og Bornholms første Badehotel fra 1932. Her forenes den klassiske badehotelidyl med nordisk minimalisme, og badehotellet emmer af historie og en afslappet, hjemlig sommerhusstemning, der får gæster til at vende tilbage år efter år. Vores nyligt istandsatte værelser er individuelt indrettede med omhyggeligt udvalgte referencer til hotellets oprindelsesperiode, herunder historiske tapeter, høje paneler og møbler i klassisk dansk design. Gå på opdagelse i badehotellets forskellige værlsestyper her.

 

Et lokalt omdrejningspunkt

Melsted Badehotel har gennem tiden været et lokalt omdrejningspunkt og har alle dage haft en særlig plads i hjertet hos bornholmere. Badehotellet har altid været regnet for et af Bornholms bedste, og har fået en renæssance efter den gennemgribende fornyelse det har være igennem i 2022. I dag møder beliggenhed, rammer, service, gastronomi og værtskab hinanden på Melsted Badehotel til ægte forkælelse her i vandkanten. Læs mere om Melsted Badehotels historie her.

Gastronomi i vandkanten

Den gastronomiske oplevelse i restauranten er et af de absolutte højdepunkter under opholdet. Restauranten ligger så tæt på vandkanten, du kan komme med fortryllende udsigt til Østersøen både ude og inde. Her går gastronomi, service og atmosfære op i en højere enhed og du kan klasssisk kvalitetshåndværk når vores erfarne restauratører Troels Madsen og Daniel Kruse ruller sig ud. Her kommer hele det righoldige bornholmske spisekammer i spil til en af øens bedste madoplevelser. Læs mere om vores dygtige kokke Troels og Daniel her.

Vinter gourmetoplevelse

Troels og Daniel har har udviklet en særlig forkælelesmenu til vores gæster, der kommer og besøger os i november og december. Den særlige ro og tid til nærvær, der kendetegner denne periode på øen, betyder også at vores kokketeam har tid til at gå i detaljen og kræse ekstra for madoplevelsen i restauranten. Du ankommer fredag eftermiddag til kaffe, te og hjemmebagt kage i vores hyggelige dagligstue. Aftenen byder på velkomstbobler og skøn 3-retters menu med vinmenu. Lørdagen starter med lækker morgenmad her i vandkanten og tid til at udforske vinterøens rå og vilde skønhed. Tilbage på hotellet har vi har tændt op i pejsen og forkæler dig med velkomstbobler, 6-retters gourmetmenu, vinmenu og kaffe/te/avec og sødt til. Søndag rundes opholdet af med den store brunchanretning med frisk frugt, bær, lokale specialiteter, hjemmebag og små varme retter. Du kan booke et vinter gourmetophold her.

Et Vinterbesøg

Vinteren på Bornholm byder på helt andre eventyr end sommerhalvåret. Dyk ned i den magiske og rå natur, nyd den betagende stjerneklare nattehimmel og mærk den særlige ro og nærvær, der kendetegner øen på denne årstid. Nyd at have god tid til at udforske de hyggelige vinteråbne seværdigheder, butikker og restauranter.

Fra Melsted Badehotel kan du opleve den bornholmske natur på forskellige måder – nyd fx et forfriskende havnebad fra vores lokale Melsted Havn eller direkte her fra strandkanten, tag en kajaktur i en af vores egne kajakker som står til fri afbenyttelse, eller fang en havørred lige foran hotellet, som er et af øens bedste fiskespots. Vi har også cykler til rådighed, så du kan gå på opdagelse langs en af øens mange spændende cykelruter. Eller tag vandreskoene på da vores nærområde byder på smukke naturoplevelser i alle retninger.

 

En vinterø fuld af eventyr

Oplev Bornholm på en unik måde om vinteren ved at trække stikket og finde roen. De lange mørke nætter skaber en særlig stemning, og øen skifter karakter i vintermånederne. Naturen møder dig med sin skønhed og kraft, mens vinden farver kinderne røde ved de brede sandstrande og rå klipper. De bornholmske klipper viser deres allersmukkeste side om vinteren, hvor lyset og blæsten fremhæver deres rå og vilde skønhed.

Tag vandreskoene på og udforsk øens mange vandrestier langs kysten og inde i landet. Bornholm byder på møder med vinterklædte bisoner, imponerende klippesider i Ekkodalen og historiske sus ved Hammershus Borgruin.

Vidste du at det kun tager 3 timer fra København at køre til Bornholm inkl. færge og at en færgebillet fra Ysatd til Rønne med Bornholmslinjen kun koster 99kr. næsten hele vinteren?