Værelser på badehotellet

Melsted Badehotel råder over et samlet areal på næsten 18.000 kvm, hvoraf hotellets bygninger samlet udgør ca. 1.000 kvm.

Badehotellet omfatter 6 bygninger med i alt 21 individuelt indrettede værelser. Hovedbygningen har 4 værelser på 1. sal og restaurant, dagligstue og reception i stueetagen. I de 4 anneks bygninger er der 14 værelser og bagerst i haven ligger et idyllisk stråtækt bondehus med med 3 skønne lejligheder.

Den store strandgrund er udlagt med store grønne arealer til afslapning. Uanset hvor du befinder dig, er der flot udsigt over Østersøen og til Christiansø.

Konference hus

Fyr anneks

Strand anneks

Hovedbygning

Pile anneks

Sandhuset

Fyr anneks

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst og rummeligt dobbeltværelse i Fyr Annekset med store panoramavinduer, eget badeværelse og møbleret terrasse med havudsigt og direkte adgang til hotellets naturskønne have.

Hovedbygning

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst og romantisk dobbeltværelse på 1. sal i hovedbygningen med eget badeværelse og møbleret terrasse med formidabel panoramaudsigt til havet og Melsted Strand. 

Hovedbygning

Dobbeltværelse med delvis havudsigt

Lyst og romantisk dobbeltværelse på 1. sal i hovedbygningen med eget badeværelse og delvis udsigt til Østersøen og hhv. badehotellets skønne have eller Melsted Strand.

Pile anneks

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst, romantisk og ekstra rummeligt dobbeltværelse i Pile Annekset med eget badeværelse og terrasse med havudsigt og direkte adgang til hotellets naturskønne have. 

Pile anneks

Familieværelse med to soveværelser

Velindrettet familie værelse i Pile Annekset med to hyggelige soveværelser og fordelingsgang samt to terrasser og udsigt til havet og direkte adgang til hotellets naturskønne have.

Strand Anneks (øst)

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst og romantisk dobbeltværelse i Strand Annekset med eget badeværelse og møbleret terrasse med havudsigt og direkte adgang til hotellets naturskønne have.

Strand Anneks (vest)

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst og romantisk dobbeltværelse i Strand Annekset med eget badeværelse og egen møbleret terrasse med havudsigt. Terrassen vender ud mod den hyggelige Melsted Strand.

Sandhuset

Studio lejlighed

Velindrettet studio lejlighed med egen indgang og lille forhave i det historiske bindingsværkshus Sandhuset, som ligger i den bagerste del af hotellets have.

Sandhuset

Duplex lejlighed

Historisk skøn lejlighed i 2 plan beliggende i den bagerste del af hotellets have i et romantisk stråtækt hus med en lille tilhørende have, som giver mulighed for ekstra privatliv.

Sandhuset

Fireværelses lejlighed

Historisk skøn lejlighed med 3 soveværelser beliggende i den bagerste del af hotellets have i et romantisk stråtækt hus med egen hyggelig gårdhave og møbleret terrasse med havudsigt.