OVERSIGT OVER ALLE
VÆRELSER PÅ
MELSTED BADEHOTEL

Melsted Badehotel vil til 1. maj i år fremstå flot og nyistandsat med eksklusive materialer.

Badehotellet råder over et samlet areal på næsten 18.000 kvm, hvoraf hotellets bygninger samlet udgør ca. 1.000 kvm.

Badehotellet omfatter seks bygninger, herunder hovedbygningen med 4 værelser på 1. sal og restaurant, lounge og reception i stueetagen, 4 smukke anneks bygninger med i alt 14 værelser samt et idyllisk stråtækt bondehus med med 2 skønne familie lejligheder.

Den store strandgrund er udlagt med kæmpe grønne arealer til afslapning og en petanquebane. Nyd udsigten til Christiansø, hjemsted for de berømte sild.

Uanset om du befinder dig i dit værelset eller i den hyggelige restaurant, er der en flot udsigt over Østersøen og de naturskønne områder omkring hotellet, inviterer til gåture i alle retninger.

Brug kortet til at finde det værelse du ønsker at læse mere om eller booke til dit næste ophold på Bornholm.

Konference hus

Fyr anneks

Strand anneks

Hovedbygning

Pile anneks

Sandhuset

Fyr anneks

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst og rummeligt dobbeltværelse i Fyr Annekset med store panoramavinduer, eget badeværelse og møbleret terrasse med havudsigt og direkte adgang til hotellets naturskønne have.

Hovedbygning

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst og romantisk dobbeltværelse på 1. sal i hovedbygningen med eget badeværelse og møbleret terrasse med formidabel panoramaudsigt over Østersøen og idylliske Melsted Strand.

Hovedbygning

Dobbeltværelse

Lyst og romantisk dobbeltværelse på 1. sal i hovedbygningen med eget badeværelse og flot havudsigt fra alle vinduer. Der er badekåber, håndklæder, hårtørrer, shampoo, balsam og…

Pile anneks

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst, romantisk og ekstra rummeligt dobbeltværelse i Pile Annekset med eget badeværelse og terrasse med havudsigt og direkte adgang til hotellets naturskønne have. 

Pile anneks

Familieværelse med to værelser, terrasse & havudsigt

Velindrettet familie værelse i Pile Annekset med to hyggelige soveværelser og fordelingsgang samt to terrasser og udsigt til havet og direkte adgang til hotellets naturskønne have.

Sandhuset

Fireværelses familielejlighed

Historisk skøn familielejlighed beliggende i den bagerste del af hotellets have i et romantisk stråtækt hus med egen hyggelig gårdhave og skøn terrasse med havudsigt.

Sandhuset

Studio lejlighed

Velindrettet studio lejlighed med egen indgang og forhave i det historiske bindingsværkshus Sandhuset, som ligger i den bagerste del af hotellets have.

Sandhuset

Toværelses familielejlighed

Historisk skøn familielejlighed beliggende i den bagerste del af hotellets have i et romantisk stråtækt hus med en lille tilhørende have, som giver mulighed for ekstra privatliv.

Strand Anneks (vest)

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst og romantisk dobbeltværelse i Strand Annekset med eget badeværelse og egen møbleret terrasse med havudsigt. Terrassen vender ud mod den hyggelige Melsted Strand.

Strand Anneks (øst)

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst og romantisk dobbeltværelse i Strand Annekset med eget badeværelse og møbleret terrasse med havudsigt og direkte adgang til hotellets naturskønne have.