Folkemødeugen er helt speciel her på Bornholm og også på Melsted Badehotel. Melsted Badehotel er et fredfyldt åndehul i denne hektiske uge og en oplagt destination, hvis du eller dit firma ønsker mere intime og eksklusive rammer. Her er der mulighed for at komme lidt på afstand af Folkemødets hektiske epicenter, som ligger ca. et kvarters kørsel herfra.

Folkemødet

Med vores unikke beliggenhed i vandkanten, store strandhave og skønne restaurant med terrasse og panoramaudsigt over Østersøen, er der rig mulighed for at skabe jeres helt egen intime oase lidt på afstand af Folkemødets hektiske epicenter.

Vores 18.000 kvm private strandeng i naturskønne omgivelser med Melsted Strand, Østersøen og øens særegne klipper, er den perfekte ramme omkring arrangementer af enhver art.

Vi kan også hjælpe med til transport til og fra Folkemødet, som ligger ca. et kvarters kørsel fra Melsted Badehotel.

Folkemødet på Bornholm
Folkemøde på Melsted Badehotel

Folkemøde-pakke

Vi tilbyder en Folkemøde pakke med 3 overnatninger, skøn morgenbuffet eller mulighed for take-away morgenmad. Har I særlige ønsker til jeres ophold i denne uge, står vi klar til at hjælpe, og der vil som altid være et højt serviceniveau på Melsted Badehotel.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at booke Melsted Badehotel til dig eller dit virksomhedsarrangement under Folkemødet.