Kære gæst

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at beskytte dig, andre gæster og personale mod sundhedsrisici, herunder Corona virus. Vi har iværksat en række tiltag, så både gæster og personale kan føle sig trygge og sikre på Melsted Badehotel. Alle tiltag er blevet iværksat ud fra myndighedernes anbefalinger og alt personale har fået uddybende information og instruktioner, så du blot skal tænke på at nyde dit ophold hos os.

De bedste hilsener fra alle os på

Melsted Badehotel

SIKKERHED OG SUNDHED

Vores gæsters og vores personales sikkerhed er vores højeste prioritet, og vi følger derfor myndighedernes anbefalinger og retningslinjer nøje. På Melsted Badehotel byder vi alle raske gæster velkommen, men for os er det lige så vigtigt, at vores personale er raske. Vi opfordrer derfor alle til at blive hjemme, hvis man oplever symptomer på sygdom – og det gælder både gæster og personale.

Håndsprit er tilgængeligt overalt på Melsted Badehotel og bruges regelmæssigt af personalet, såvel som af vores gæster.

Vi går op i vores medarbejderes sundhed og sikkerhed, og derfor har vi indført omhyggelige rutiner for at sikre, at ingen kommer på arbejde med det mindste tegn på sygdom.

Hvis du overvejer at booke et ophold på Melsted Badehotel, beder vi dig om at blive hjemme, hvis du har symptomer som hoste, feber eller forkølelse. Personalet på Melsted Badehotel forbeholder sig retten til at sende gæster hjem, hvis de udviser tydelige tegn på Covid-19. Dette gør vi for at beskytte de øvrige gæster, samt vores personale.

HYGIEJNE OG RENGØRING

Vi har håndsprit til fri afbenyttelse på alle værelser, samt i alle fællesområder som reception, restaurant, bar osv. Vi er grundige med afspritning af alle overflader i fællesarealer, samt rengøring af toiletter i fællesområderne. Værelserne rengøres dagligt.

HUSDYR OG ALLERGI

På Melsted Badehotel går vi meget op i, at alle vores gæster har det godt. Vi tilbyder alternative menuer til dig med allergener eller særlige behov for speciel kost. Kontakt din tjener og hør nærmere – eller kontakt vores restaurant på mail restaurant@melsted-badehotel.dk før dit besøg.

Hunde er velkomne på udvalgte værelser af hensyn til gæster med mulig allergi og hunde er naturligvis altid velkomne til at nyde vores udendørsarealer.

MØDER PÅ MELSTED BADEHOTEL

Det er sikkert at afholde møder og konferencer i mødelokalerne på Melsted Badehotel. Vores mødelokale holdes lukket for øvrige gæsters færden på hotellet.

Kontakt receptionen på reception@melsted-badehotel.dk eller på telefon +45 56 48 51 00, hvis du ønsker at høre mere om lokalestørrelser, og hvordan vi kan skræddersy et møde.
For at sikre vores gæster og personale, følger vi nedenstående retningslinjer:

  • Der er sprit til fri afbenyttelse i alle lokaler.
  • Borde, stole, service og kontorartikler vil være sprittet af ved ankomst.
  • Hver deltager får hver især en blok, kuglepen og blyant. Ønskes der andre kontorartikler, henvend jer da venligst i receptionen.
  • Ved ankomst bliver I budt velkommen, og I vil blive henvist til jeres mødelokale. Her vil vi gennemgå dagens program og forplejning.
  • Al forplejning i løbet af dagen vil blive serveret portionsanrettet. Hvis I ønsker at spise frokosten ude i naturen, så kan vi arrangere picnic kurve til at tage med.

GENERELLE RÅD

Vi opfordrer alle vores gæster til at beskytte sig selv og andre mod smitte ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

  • Vask hænderne ofte med sæbe og varmt vand i mindst 30 sekunder. Brug håndsprit som et supplement.
  • Undgå at røre ved øjne, næse og mund
  • Bliv hjemme, hvis du er syg
  • Ældre og kronisk syge – hold afstand og bed andre tage hensyn
  • Host og nys altid i ærmet eller i et papirlommetørklæde

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler også, at du holder dig opdateret på Corona-udviklingen i Danmark på www.coronasmitte.dk.

De bedste hilsener fra
personalet på Melsted Badehotel