Melsted Badehotel tilbyder med sin intime og afslappede atmosfære ideelle rammer til fordybelse. Med øens bedste beliggenhed i vandkanten og udsigt til hav og strand, er scenen sat til at kunne skabe fælles oplevelser du og dine kolleger aldrig vil glemme. Vores idylliske mødehus ligger uforstyrret midt på vores 18.000 kvm store strandeng med panoramaudsigt til Østersøen og Christiansø. 

Øens bedste udsigt

Vores mødehus har plads til op til 22 gæster og ligger uforstyrret midt på vores store strandeng med ugeneret udsigt til havet og de naturskønne omgivelser.

Mødehuset og hotellets øvrige arealer kan både lejes til korte og længerevarende møder, firmaevents og konferencer. Vi kan fx tilbyde en hel- og en halvdagsmødepakke, men kan også skræddersy præcist den pakke, der passer til jeres behov. I forbindelse med større firmaevents og konferencer, kan det være en ide at leje hele hotellet, og i så fald medfølger en række fordele omkring adgang til forskellige dele af hotellet. Kontakt os endeligt for at høre mere herom.

Faciliteter

Når du booker en mødepakke, er forplejning og professionelt udstyr naturligvis med i aftalen og vores receptionist vil være behjælpelig under hele opholdet. Vi har moderne mødefaciliteter, TV, AV-udstyr og et mødehus med plads til op til 22 gæster. På værelserne, i mødelokalet og på hotellet generelt er der gratis WiFi, som sikrer, at du altid kan være online samt gratis parkering.

Der er mulighed for at leje hele eller dele af Melsted Badehotel i forbindelse med møder og konferencer. Vi har god erfaring med både bestyrelsesmøder, ledelsesseminarer, netværksmøder og teambuilding. Vi står klar til at skræddersy det perfekte program med overnatning i vores skønne værelser, så du er garanteret fuldt udbytte af dine deltageres kostbare tid. Ved leje af hele hotellet indretter vi os efter jeres behov. Kontakt os for høre mere om mulighederne.

Melsted Badehotels mødehus