Møder &
konferencer

3

MØDER & KONFERENCER

Vores mødelokale og hotellets øvrige arealer kan både lejes til korte og længerevarende møder, firmaevents og konferencer. Vi har moderne mødefaciliteter, og et mødelokale med plads til op til 22 gæster. På værelserne, i mødelokalet og på hotellet generelt er der gratis WiFi, som sikrer, at du altid kan være online.

Vi kan fx tilbyde en hel- og en halvdagsmødepakke, men kan også skræddersy præcist den pakke, der passer til dine behov. Når du booker en mødepakke, er forplejning af højeste kvalitet og AV-udstyr naturligvis også med i aftalen og vores receptionist vil være behjælpelig under hele opholdet. I forbindelse med større firmaevents og konferencer, kan det være en ide at leje hele hotellet, og i så fald medfølger en række fordele omkring adgang til forskellige dele af hotellet. Kontakt os endeligt for at høre mere herom.

Faciliteter

Melsted Badehotel tilbyder med sin intime og afslappede atmosfære ideelle rammer til fordybelse og med den bedste beliggenhed i vandkanten, er scenen sat til at kunne skabe fælles oplevelser du og dine kolleger aldrig vil glemme.

Der er mulighed for at leje hele eller dele af Melsted Badehotel i forbindelse med møder og konferencer. Vi står klar til at skræddersy det perfekte program med overnatning i vores skønne værelser, så du er garanteret fuldt udbytte af dine deltageres kostbare tid. Ved leje af hele hotellet indretter vi os efter jeres behov, så kontakt os for høre mere om mulighederne.

Vi kan tilbyde AV-udstyr, TV & trådløst internet og vi har god erfaring med både bestyrelsesmøder, ledelsesseminarer, netværksmøder og teambuilding. De rolige og naturskønne omgivelser på Melsted Badehotel bidrager til optimale rammer for arbejdsro med motiverede og glade deltagere.