Melsted Badehotel tilbyder med sin intime og afslappede atmosfære ideelle rammer til fordybelse. Med den bedste beliggenhed i vandkanten, er scenen sat til kunne holde helt unikke møder og konferencer. Firmakunder kan få en fast aftale om overnatning og forplejning på badehotellet.

Melsted Badehotel i vandkanten på Bornholm

FIRMAAFTALE

Det kan være rart, når man kommer langsvejsfra, at de formelle omstændigheder er på plads, så man kan få det bedste ud af sin tid hos os. Vi kan lave en firmapakke, der indeholder aftalte priser på både overnatning, leje af mødelokale inkl. udstyr samt morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og drikkevarer.

Vi kan også hjælpe med at arrangere møder eller meningsfyldte teambuilding aktiviteter, oplevelser på øen eller andet, som I måtte have brug for. I vil blive forkælet af i vores restaurant, hvor der serveres mad lavet fra bunden af de bedste lokale råvarer. Velsmag og kærlighed til de enkelte råvarer er en vigtig detalje for køkkenet for at skabe den helstøbte gode oplevelse, hvor god mad, vin, service og afslappet stemning går op i en højere enhed.