21 Unikke Værelser

Melsted Badehotel råder over et samlet areal på næsten 18.000 kvm, hvoraf hotellets bygninger samlet udgør ca. 1.000 kvm.

Badehotellet omfatter 6 bygninger med i alt 21 individuelt indrettede hotel værelser. Hotellets hovedbygning har 4 værelser på 1. sal og restaurant, dagligstue og reception i stueetagen. I de 4 anneks bygninger er der 14 hotel værelser og bagerst i haven ligger et idyllisk stråtækt bondehus med med 3 skønne hotel lejligheder.

Badehotellets store strandeng er udlagt med grønne arealer til afslapning, idylliske hyggekroge, sansehave og frugtlund. Uanset hvor du befinder dig på hotellet, er der flot udsigt over Østersøen og til Christiansø.

Mødehus

Fyr anneks

Strand Anneks

Hovedbygning

Pile Anneks

Sandhuset

Fyr anneks

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst rummeligt dobbeltværelse med store panorama-vinduer, eget badeværelse og møbleret terrasse med havudsigt og direkte adgang til hotellets strandeng.

Hovedbygning

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst rummeligt dobbeltværelse på 1. sal i hoved-bygningen med eget badeværelse og møbleret terrasse med formidabel panoramaudsigt til hav og strand.

Hovedbygning

Dobbeltværelse med delvis havudsigt

Lyst, rummeligt og klassisk indrettet dobbeltværelse på 1. sal i hovedbygningen med eget badeværelse og delvis udsigt til Østersøen og badehotellets smukke strandeng.

Pile anneks

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst, romantisk og ekstra rummeligt dobbeltværelse i Pile Annekset med eget badeværelse og møbleret terrasse med havudsigt og direkte adgang til hotellets naturskønne have.

Pile anneks

Familieværelse med to soveværelser

Velindrettet familie værelse i Pile Annekset med to hyggelige soveværelser, eget badeværelse, fordelingsgang samt to møblerede terrasser, udsigt til havet og direkte adgang til hotellets store have.

Strand Anneks (øst)

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst og romantisk dobbeltværelse i Strand Annekset med eget badeværelse og møbleret terrasse med havudsigt og direkte adgang til hotellets naturskønne have.

Strand Anneks (vest)

Dobbeltværelse med terrasse & havudsigt

Lyst og romantisk dobbeltværelse i Strand Annekset med eget badeværelse og egen møbleret terrasse med havudsigt. Terrassen vender ud mod restaurantens terrasse med smuk udsigt til idylliske Melsted Strand.

Sandhuset

Studio lejlighed

Velindrettet studio lejlighed med egen indgang, spisekøkken, eget badeværelse og lille møbleret forhave i det historiske bindingsværkshus Sandhuset, som ligger i den bagerste del af hotellets naturskønne have.

Sandhuset

Duplex lejlighed

Historisk skøn lejlighed i 2 plan med plads til op til 5 personer beliggende i den bagerste del af hotellets have i et romantisk stråtækt hus med en lille tilhørende have, som giver mulighed for ekstra privatliv.

Sandhuset

Fireværelses lejlighed

Historisk skøn lejlighed i Sandhuset med stort master bedroom, 2 mindre soveværelser med dobbeltseng, køkken, entre, dagligstue og eget badeværelse. Sandhuset ligger i den bagerste del af hotellets have med egen hyggelig gårdhave og møbleret terrasse med havudsigt.