Konfirmationen er en enestående mulighed for at samle generationerne omkring et ungt menneske. På Melsted Badehotel har vi ideelle rammer til at skabe en mindeværdig dag for hele familien, der lever op til de høje forventninger alle har til dagen.

Konfirmation

EN STOR DAG FOR HELE FAMILIEN

Konfirmationen er i dag en familiefest og en dag alle har glædet sig til, som gerne skal forløbe perfekt og ofte har konfirmanden klare ønsker til arrangementet.

Med skønne lokaler i ægte badehotelsstil, unik placering i vandkanten, udsøgt mad og direkte udsigt til Østersøen, Melsted Strand og Christiansø, har vi alle muligheder for at skabe en mindeværdig dag for hele familien, der indfrier både jeres og konfirmandens ønsker.

Med skønne faciliteter – både ude og inde – er scenen sat til festdag for hele familien, og vi har de hyggeligste værelser til den del af familien, der måske kommer langvejs fra. Vores dygtige personale assisterer fra start til slut, så både konfirmand og forældre kan slappe af og bare nyde at være gæster til jeres egen fest.

Konfirmation på Melsted Badehotel

Hvis I gerne vil holde en større fest, der varer til sent på natten, anbefaler vi, at I lejer hele hotellet. På denne måde forstyrres festen ikke af udefrakommende hotelgæster, og vores personale står 100% til rådighed for netop jeres ønsker og behov. Vores dejlige hotel har 21 værelser til overnattende gæster – alle med bad og toilet.

Vi hjælper med alt, så I og jeres gæster kan nyde jeres selskab i fulde drag.