Melsted Badehotel er ved at blive gennemrenoveret til et førsteklasses badehotel i klassisk nordisk stil indrettet med smukke referencer til badehotellets oprindelse periode. Badehotellet er suverænt placeret med udsigt til øens særegne klipper og Melsted Strand, der er en afsidesliggende sandstrand i udkanten af Gudhjem med både åløb, marehalm og badebro. Badehotellet åbner 1. maj.

ET ÆGTE
BADEHOTEL

Melsted Badehotel ligger lige i vandkanten ud til idylliske Melsted Strand med panoramaudsigt over Østersøen og de karakteristiske bornholmske granitklipper modsat stranden.

Nyd det særlige lys på Bornholm i solopgangen suppleret med en frisk dukkert fra badebroen. Hvis vejret tillader det kan du på terrassen nyde badehotellets overdådige morgenmadsbuffet. Herefter er der rig mulighed for at udforske Bornholm eller blive på badehotellet og slappe af i en strandstol i naturskønne omgivelser i haven eller på stranden. Senere kan du spise en lækker frokost og/eller middag i badehotellets skønne restaurant med fantastisk udsigt til havet og slutte dagen af med en solnedgangs drink på terrassen.

Melsted Badehotel ligger desuden tæt på det hyggelige fiskerleje i Melsted og i gåafstand til Gudhjem.

Faciliteter

Melsted Badehotel vil til 1. maj i år fremstå flot og nyistandsat med eksklusive materialer. Badehotellet råder over et samlet areal på næsten 18.000 kvm, hvoraf hotellets bygninger samlet udgør ca. 1.000 kvm. Badehotellet omfatter seks bygninger, herunder hovedbygningen med 4 værelser på 1. sal og restaurant, lounge og reception i stueetagen, 4 smukke anneks bygninger med i alt 14 værelser samt et idyllisk stråtækt bondehus med med 2 skønne familie lejligheder. Den store strandgrund er udlagt med kæmpe grønne arealer til afslapning og en petanquebane. Nyd udsigten til Christiansø, hjemsted for de berømte sild.

Uanset om du befinder dig i dit værelset eller i den hyggelige restaurant, er der en flot udsigt over Østersøen og de naturskønne områder omkring hotellet, inviterer til gåture i alle retninger.

Melsted Badehotel
NYHEDSBREV
Vil du følge med i fornyelsen af Melsted Badehotel?