Velkommen til
Melsted Badehotel

3

Melsted Badehotel er Bornholms første badehotel daterende tilbage til 1932. Det ligger helt uforstyrret på sin egen 18.000 kvm idylliske strandgrund, direkte ud til Melsted Strand på den bornholmske østkyst i gåafstand til Gudhjem.

Nye ejere &

ET NYT KAPITEL

Vi glæder os til at byde jer velkommen og sammen med jer, skrive et nyt kapitel i denne smukke hotelhistorie.

Vi har lang erfaring indenfor hoteldrift både i Danmark og Sydafrika, hvor vi driver Nyati Safari Lodge. Fælles for Nyati Safari Lodge og vores ambitioner for Melsted Badehotel er den gennemgående skandinaviske kvalitet, hvor storslået natur, eksklusiv feriebolig, udsøgt gastronomi, spændende aktiviteter og højt serviceniveau hænger sammen. Vi ønsker at skabe en helhedsoplevelse som gæster kommer tilbage efter igen og igen.

Vores målsætning er at skabe Bornholms bedste badehotel. Med afsæt i badehotellets høje standard og ikoniske udseende, er de indvendige rammer renoveret i klassisk stil med respekt for hotellets grundlæggende DNA og tidsånd. Og allervigtigst, har vi fundet det bedste team til at forkæle dig her i vandkanten både i restauranten og på badehotellet.

Eline Halborg-Bendtsen, Indehaver

Ønsket om et

Lokalforankret badehotel

Vi ønsker at skabe et lokalt forankret badehotel med udgangspunkt i stedets naturlige omgivelser, historie og nærmiljø i og omkring Gudhjem. Derfor er værtsskabet på stedet afgørende og en rolle, vi tager meget alvorligt. Vores gæster skal føle sig hjemme hos os, opleve Bornholm fra sin bedste side og få lyst til at komme igen. Vi har været så heldige at finde vores hotelchef på Bornholm, Ajaja Kofoed-Nørgaard, hvis hjerte brænder lige så stærkt som vores for Melsted Badehotel. Hun er født og opvokset på Bornholm og har lang erfaring i servicefaget. Hun vil sætte den største ære i at opretholde det høje serviceniveau, som gæster på Melsted Badehotel forventer.

“Jeg glæder mig til at byde jer velkommen, give jer et uforglemmeligt ophold og guide jer til oplevelser på min smukke fødeø”

Ajaja Kofoed-Nørgaard, Hotelchef.

Oplev Bornholms Spisekammer

Vores restauratør Martin Paaske-Christensen er flyttet til Bornholm og har bosat sig i Gudhjem for at kunne dedikere sig 100% til Restaurant Melsted Badehotel. Han sætter en ære i at indgå samarbejde med lokale leverandører, så vi kan bidrage til at udvikle øens spisekammer. Fx får vi vores grøntsager og bær får fra Skovfryd, som dyrker alle deres planter efter økologiske principper. Vores æg får vi fra den økologiske gårdbutik Frostegård, vi får microgrønt fra Kumlehøj, øllet der flyder i vores haner er fra Small Batch Brewery, vi henter lækre lokale gedeoste fra Lykkelund Gedemejeri i Østerlars og Høstets havtornsprodukter bruges til både drinken Havtorn Sour, hjemmelavet isthe og som akkompagnement til vores ostetallerken. 

Vi har også indgået samarbejde med vores nabo Gaarden – Center for bornholmsk madkultur, som ligger blot et stenkast fra Melsted Badehotel. Herved kan vi tilbyde unikke og skræddersyede kulinariske oplevelser i vores nærområde. Bl.a. kan du komme på eksklusive sanketure med Thomas Guldbæk langs vores kyststrækning, hvor det vrimler med spiselige urter. Der bliver også mulighed for at deltage i fx langbordsmiddage, bålaftener og madlavningsworkshops, som tager udgangspunkt i Bornholms rige spisekammer.