Melsted Badehotel er Bornholms første badehotel daterende tilbage til 1932. Det ligger helt uforstyrret på sin egen 18.000 kvm idylliske strandgrund, direkte ud til Melsted Strand på den bornholmske østkyst i gåafstand til Gudhjem.

Nye ejere &

ET NYT KAPITEL

Vi glæder os til at byde dig velkommen og til at skrive et nyt kapitel i badehotellets mangeårige historie.

Vi har lang erfaring indenfor hoteldrift både i Danmark og Sydafrika, hvor vi driver Nyati Safari Lodge. Fælles for Nyati Safari Lodge og vores ambitioner for Melsted Badehotel er den gennemgående skandinaviske kvalitet, hvor storslået natur, eksklusiv feriebolig, udsøgt gastronomi, spændende aktiviteter og højt serviceniveau hænger sammen. Vi ønsker at skabe en helhedsoplevelse som gæster kommer tilbage efter igen og igen.

Vores målsætning er at skabe Bornholms bedste badehotel. Med afsæt i badehotellets høje standard og ikoniske udseende, er de indvendige rammer renoveret i klassisk stil med respekt for hotellets grundlæggende DNA og tidsånd. Og allervigtigst, har vi fundet det bedste team til at forkæle dig her i vandkanten både i restauranten og på badehotellet.

Eline Halborg-Bendtsen, Indehaver

Ønsket om et

Lokalforankret badehotel

Vi ønsker at skabe et lokalt forankret badehotel med udgangspunkt i stedets naturlige omgivelser, historie og nærmiljø i og omkring Gudhjem. Derfor er værtsskabet på stedet afgørende og en rolle, vi tager meget alvorligt.

Vores gæster skal føle sig hjemme her på Melsted Badehotel, opleve Bornholm fra sin bedste side og få lyst til at komme igen. Vi har været så heldige at finde vores hotelchef på Bornholm, Ajaja Kofoed-Nørgaard, hvis hjerte brænder lige så stærkt som vores for Melsted Badehotel. Hun er født og opvokset på Bornholm og har lang erfaring i servicefaget. Hun vil sætte den største ære i at opretholde det høje serviceniveau, som gæster på Melsted Badehotel forventer.

“Jeg glæder mig til at byde jer velkommen, give jer et uforglemmeligt ophold og guide jer til oplevelser på min smukke fødeø”

Ajaja Kofoed-Nørgaard, Hotelchef.

Toppen af Bornholms gastronomi

Vi er begejstrede over at kunne fortælle, at de to erfarne kokke Daniel Kruse og Troels Madsen, kendt fra både Det Røde Pakhus, Molen og tidl. Christianshøjkroen, har overtaget ansvaret for Restaurant Melsted Badehotel. Med dette samarbejde tør vi godt love at madoplevelsen på Melsted Badehotel vil nå nye højder, og vi ser frem til en spændende ny sæson, hvor vi i fællesskab kan sikre vores gæster en totaloplevelse i særklasse her på Bornholms bedste beliggenhed.

Køkkenet vil fortsat tage afsæt i de klassiske nordisk-franske traditioner med masser af havfrisk fisk og skaldyr. Til frokost vil man kunne nyde det bornholmsk-inspirerede køkken med nytænkte smørrebrød og et udvalg af tavleretter. Om aftenen vil man kunne vælge à la carte eller vælge en af menuerne – signaturmenuen eller sæsonmenuen – der skifter dagligt og som tager udgangspunkt i Bornholms rige spisekammer.  Morgenbuffeten kommer til at variere med frisk frugt, bær, lokale specialiteter, hjemmelavet bagværk og små varme retter.

Vi glæder os også til løbende at kunne afholde særarrangementer som fx skaldyrsmiddage på terrassen, Skt. Hans grillaften, champagne brunch, kagebord, langbordsmiddage og dessertaftener i løbet af sæsonen. Med dette samarbejde håber vi, at forkælelse i vandkanten vil få en helt ny betydning.

Velkommen til Melsted Badehotel og Restaurant