Velkommen til
Melsted Badehotel

3

Melsted Badehotel er Bornholms første badehotel daterende tilbage til 1932. Det ligger helt uforstyrret på sin egen 18.000 kvm idylliske strandgrund, helt ned til vandet på den bornholmske østkyst i gåafstand til Gudhjem.

ET NYT KAPITEL

Som de nye ejere er vi meget begejstrede for at have overtaget Melsted Badehotel. Vi glæder os til at byde jer velkommen og sammen med jer, skrive et nyt kapitel i denne smukke hotelhistorie.

Vi har lang erfaring indenfor hoteldrift både i Danmark og Sydafrika, hvor vi driver Nyati Safari Lodge. Fælles for Nyati Safari Lodge og vores ambitioner for Melsted Badehotel er den gennemgående skandinaviske kvalitet, hvor storslået natur, komfortabel feriebolig, udsøgt gastronomi, spændende aktiviteter og højt serviceniveau hænger sammen. Vi ønsker at skabe en helhedsoplevelse som gæster kommer tilbage efter igen og igen.

Vores målsætning er at skabe Bornholms bedste badehotel. Med afsæt i badehotellets høje standart og ikoniske udseende, bliver de indvendige rammer renoveret i klassisk stil. Med respekt for hotellets grundlæggende DNA og tidsånd, bliver der finpudset, og hotellet vil være klar til at modtage gæster til Maj 2022.

Ønsket om et

LOKALFORANKRET
BADEHOTEL

Vi ønsker at skabe et lokalt forankret badehotel med udgangspunkt i stedets naturlige omgivelser, historie og nærmiljø i og omkring Gudhjem. Derfor er værtsskabet på stedet afgørende og en rolle, vi tager meget alvorligt. Vores gæster skal føle sig hjemme hos os, opleve Bornholm fra sin bedste side og få lyst til at komme igen. Vi har været så heldige at finde vores hotelchef på Bornholm, Ajaja Kofoed-Nørgaard, hvis hjerte brænder lige så stærkt som vores for Melsted Badehotel. Hun er født og opvokset på Bornholm og har lang erfaring i servicefaget. Hun vil sætte den største ære i at opretholde det høje serviceniveau, som gæster på Melsted Badehotel forventer og hendes fornemste opgave bliver at forkæle alle jer, der har lyst til at besøge Melsted Badehotel fremover.

“Jeg glæder mig til at byde jer velkommen, give jer et uforglemmeligt ophold og guide jer til oplevelser på min smukke fødeø” – Ajaja Kofoed-Nørgaard, Hotelchef.