Vil du høre nyt fra Melsted Badehotel? Abonner på vores nyhedsbrev her:

Nyheder

Påskeferie på Melsted Badehotel

23. januar 2024

Påskeferie på Melsted Badehotel?

Sammen med resten af Bornholm åbner vi allerede til påske i år. Fra den 22. marts til og med den 1. april kan du checke ind til forkælelse i vandkanten. Og lige nu har vi et rigtigt godt tilbud på påskeferien. Book 7 nætter og betal kun for 4!

Kom helt ned i gear og nyd naturen, de velindrettede værelser og ikke mindst den gode mad i restauranten, hvor der bl.a. holdes “Kokketræf” i den første weekend af påsken.

22. december 2023

Glædelig Jul

Vi nærmer os afslutningen på endnu et begivenhedsrigt år på Melsted Badehotel med ny restauratør og nye spændende madoplevelser, påskeåbent, Store Badedag, Sol over Gudhjem, Folkemøde, Sustainable Food Week, yoga retreats, vinter gourmet weekender og meget mere.

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen i det nye år ønsker dig og dine kære en glædelig jul og et godt nytår.

Jul på Melsted Badehotel
Gavekort til Melsted Badehotel

1. december 2023

Læg Melsted Badehotel under juletræet

Sneen daler smukt ned over det gamle badehotel. Julen nærmer sig og ligeså gør julegaveindkøbet. Giv en gave, der med garanti bringer glæde og køb den i fred og ro, når det passer dig.

Læg et ophold på Melsted Badehotel under træet til dem, du holder af. Vi har samlet lidt inspiration, så her er pakker til enhver smag.

19. september 2023

Vinter gourmetophold

Giv dig selv og din kære en særlig oplevelse med et vintergourmetophold her på Melsted Badehotel. Vi holder åbent de næste 6 weekender, hvor vi indbyder til ekstra forkælelse, nu hvor sæsonen går på hæld og vi har endnu mere tid til at kræse om vores gæster. Her vil du få oplevelsen af at have badehotellet næsten for dig selv, mens du forkæles med madoplevelser i særklasse.

Vi holder vinteråbent
Vinterøen Bornholm

13. oktober 2023

Vinterøen

Efteråret og vinteren på Bornholm giver mulighed for at opleve naturen og bylivet på en anden måde. Øen skifter ligesom karakter og den spektakulære natur opleves mere rå. På vinterøen Bornholm kommer du automatisk ned i gear og finder tid til fordybelse og nærvær. Tag vandreskoene på og udforsk klipperne, kyststierne, strandene og skovene, fx Ekkodalen langs den smukke plankesti der snor sig igennem dalen og hør om ”Møller drikker øller”… Ekkodalshuset har åbent til frokost nogen dage og i kiosken kan du købe supper, kaffe/te eller Lumumba at varme dig på.

19. september 2023

Golf-getaway til særpris

Udnyt at Melsted Badehotel ligger tæt på Bornholms smukkeste golfbaner i Nordbornholms Golfklub. Her kan du spille golf på Old Course eller New Course med udsigt til Østersøen blandt øens karakteristiske klipper. Har du mulighed for at besøge os på hverdage, kan du lige nu få et golfophold til særpris, hvor du sparer 30% på opholdet og får rabat på greenfee. Foruden greenfee får du en sandwich, frugt og vand med i Golfpakken, så du ikke bliver sulten undervejs. 

Golf på Melsted Badehotel
Sommeren er tilbage

22. august 2023

Solskinsøen

Sommeren er tilbage og badekåberne er fremme igen og alle vores gæster nyder at kunne starte dagen med en badetur. Det er også dejligt at tænke på, at sommeren varer længere her på Bornholm, både fordi klipperne holder på varmen, og fordi vi har flere solskinstimer end resten af landet. Så forhåbentligt kan vi se frem til en god måneds tid mere i sommerens tegn.

Der er smukt i restauranten uanset vejr, hvor du forkæles dagen lang af vores fantastiske restauratører Troels og Daniel og deres kompetente køkkenhold. Det er næsten som at være i en ”havbiograf” at sidde her og nyde udsigten. 
 

26. juli 2023

På forsiden af Gastro

Sommeren er i fuld gang på Melsted Badehotel, og hotellet er fuldt af glade og forventningsfulde sommergæster. Landets historiske badehoteller er ifølge magasinet Gastro tilbage i storform og derfor er også redaktionen taget på badehotel i den årlige sommerudgave af magasinet. Gastro besøger 4 af landets bedste badehoteller, herunder Melsted Badehotel, som har fået hele forsiden af magasinet.

En stor del af at være på badehotel er madoplevelsen. Vi er så glade for, at det nu er Troels Madsen og Daniel Kruse, der tryller her i køkkenet. Derfor er det også ekstra dejligt, når det bliver anerkendt af Gastro, som fulgte Troels Madsen i køkkenet og påskønnede vores lokale tilknytning, vigtigheden af gode råvarer og den ærlige veltillavede mad vores restaurant tilbyder til både morgenmad, frokost og aften.

Melsted Badehotel på forsiden af Magasinet Gastro
Sol over Gudhjem Kokkekonkurrence

22. juni 2023

Vores Kulinariske Ferieø

Der sker næsten altid noget spændende her på vores dejlige ferieø. Folkemødet er veloverstået i skønt vejr med masser af glade gæster, der har debatteret, networket og hygget sig.

Denne herlige festival for demokratiet afløses næste weekend af Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival med bl.a. Danmarks største kokkekonkurrence; Sol over Gudhjem – Og vi er både stolte og taknemmelige for at deltagere og dommere har valgt at bo på Melsted Badehotel.

27. maj 2023

Forår på badehotellet

Den 30. april slog vi dørene op og indviede traditionen tro badesæsonen med Store Badedag. Vi er meget taknemmelige for at se så mange kendte ansigter her, både til åbningen og i løbet af sæsonens første måned. Det er det bedste kvalitetsstempel, vi kan få, at vores gæster har lyst til at komme igen.

I anerkendelse heraf vil vi gerne give dig som vores gæst muligheden for at få fortrinsret til at genbooke næste år indenfor 4 uger fra udtjekning. Fortæl os hvornår du har lyst til at besøge os igen, så har du som stamgæst førsteret til dine foretrukne datoer og yndlingsværelse. Ses vi igen til næste år?

Store Badedag på Melsted Badehotel
Melsted_Badehotel_Danmarks_tredje_bedste_badehotel

13. april 2023

Danmarks 3. bedste badehotel

Melsted Badehotel blev kåret til Danmarks 3. bedste badehotel i Opdag Danmarks årlige afstemning. Det er vi rigtigt stolte af efter vores 1. sæson på Bornholm. Tusind tak til alle jer, som sendte en stemme vores vej.

Troels, Daniel og resten af holdet blev taget også taget godt imod i påsken, og glæder sig til at åbne igen de kommende to weekender med ny sæsonmenu og a nye a la carte retter frem til badehotellet åbner 30. april med Store Badedag.

15. marts 2023

Restauranten åbner til påske

Sammen med store dele af Bornholm, åbner vi restauranten allerede til påske! Troels, Daniel og co. er i fuld gang med forberedelserne, og glæder sig til at kunne åbne dørene med en særlig påskemenu, et udvalgt frokostkort og lækre a la carte retter. Vi åbner til frokost- og aftenservering fra onsdag d. 5. april og holder åbent til og med påskesøndag d. 9. april og de efterfølgende weekender frem til badehotellet åbner som planlagt med Store Badedag den 30. april.

Melsted Badehotel Nyhedsbrev - marts
Restaurant Melsted Badehotels restauratører Troels Madsen og Daniel Kruse

3. februar 2023

Ny restauratør på Melsted Badehotel

Vi er begejstrede over at kunne fortælle, at de to erfarne kokke Daniel Kruse og Troels Madsen, kendt fra både Det Røde Pakhus, Molen og tidl. Christianshøjkroen, har overtaget ansvaret for Restaurant Melsted Badehotel. Med dette samarbejde tør vi godt love at madoplevelsen på Melsted Badehotel vil nå nye højder, og vi ser frem til en spændende ny sæson, hvor vi i fællesskab kan sikre vores gæster en totaloplevelse i særklasse her på Bornholms bedste beliggenhed.

22. december 2022

Juletid er gavetid

Vi er i gavehumør på Melsted Badehotel. Vi har lavet en rabat på vores onlinebooking, hvor du får  en ekstra nat gratis. hvis du vælger at ankomme om søndagen. Forkælelse i vandkanten er lige så godt på en tirsdag som på en lørdag. Giv dig selv en velfortjent julegave. Book et ophold i vores nyrenoverede værelser til afslapning, gastronomi og naturoplevelser i særklasse.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.Vi håber vi ses i det nye år.

Julegave fra Melsted Badehotel

29. november 2022

En forrygende sæson!

Det føles som om 1. maj var i går, hvor vi stod med sommerfugle i maven, begejstrede over at kunne byde velkommen til første sæson på det nye Melsted Badehotel. For derfra gik det hurtigt. Vi har haft masser af glade gæster, både overnattende og i restauranten. Månederne fløj afsted med besøg af både nye gæster og gengangere. Vi var spændte på jeres feedback og heldigvis mødte vi dejligt med ros for den fornyelse badehotellet har været igennem. Du kan læse et udpluk af de mange fine anmeldelser her i nyhedsbrevet.

Nu glæder vi os bare til at kunne byde jer alle sammen velkommen igen til næste år.

11. oktober – 2022

Efteråret gløder

 Bornholm er netop blevet kåret til Danmarks bedste feriedestination 2022 ved den traditionsrige og prestigefyldte prisuddeling Danish Travel Awards.

Bornholm er smuk året rundt, men om efteråret, når roen sænker sig over øen, er der noget helt særligt ved at være her. Farverne bliver dybere, det blå og det gyldne tager til. Efterårets smukke farver bølger over skov og eng, og havet ser ud til at skifte farve hver dag. Hvis du tror at øen lukker, fordi temperaturen sænker sig, så tager du fejl.

Efterår på Bornholm

9. september 2022

Det bedste af Bornholm

Bornholm har noget at byde på hele året og sensommeren er længere på klippeøen, det kan du nyde på Melsted Badehotel. I samarbejde med lokale aktører har vi sammensat et spændende aktivitetsprogram for efteråret, da vi holder åbent til og med efterårsferien i uge 42. Hver onsdag er der en særlig aktivitet, du som gæst på Melsted Badehotel kan tilmelde dig. Se hele programmet i vores Aktivitetskalender på Melsted Badehotel

29. juli 2022

Sommeren smiler til os

Vi har huset fuldt af glade gæster på værelser og i restauranten. Vi er meget taknemmelige over den interesse I har vist os. Vores terrasse med sublim udsigt kommer virkelig til sin ret her i den danske sommer, hvor du kan sidde med udsigt over stranden, vandet og klipperne.

Efter frokosten på terrassen kan du trække om i den rolige have og nyde solen i en af vores behagelige solstole. En stor del af haven har vi ladet være ”vild med vilje”, for at skabe hyggelige rum i haven og give biodiversiteten en hånd.

Sommer på Nordlandet
Store Badedag på Melsted Badehotel

9. maj 2022

Sikken en måned

Den første maj åbnede vi dørene for det ny Melsted Badehotel med en ny tradition, hvor vi indvier badesæsonen her på badehotellet med Store Badedag. I bragende solskin mødte bornholmere og gæster talstærkt op til vores åbningsreception. Tak for den store interesse, jeres gode humør og ikke mindst jeres begejstring over at se, hvad vi har gået og arbejdet på hele vinteren. Der var livlig trafik rundt at se værelser, haven og besøg i restauranten. Første aften var bordene fuldt bookede, og det har de mere eller mindre været siden.

13. april 2022

Nedtællingen er begyndt

Det er med stor glæde vi er gået ind i den sidste måned inden vi slår dørene op 1. maj. Foråret spirer på Bornholm, solen varmer og håndværkerne knokler. En gennemgående renovering af alle værelser, restauranten og dagligstuen er ved at være færdiggjort. Smukke tapeter, høje paneler og enkel stilren indretning er de omgivelser der møder dig, når du træder ind på Melsted Badehotel.

 

Nedtællingen er begyndt

18. marts 2022

Restauranten, maden og oplevelsen

Madoplevelsen er en vigtig del af opholdet på Melsted Badehotel, derfor er det med stor glæde, at vi har kunnet samle et erfarent team til at drive restauranten. Læs om køkkenstil, se menuer og mød vores nye restauratør.

Som en del af den gennemgående renovering af Melsted Badehotel, er der blevet kælet ekstra for detaljerne i hotellets hjerte, den smukt beliggende restaurant. Med den helt unikke placering for enden af Melsted Strand, med udsigt til klipper, sand, hav og skov, kan du nyde gastronomi på bedste beliggenhed i vandkanten. Som noget nyt kan du allerede nu booke dit bord i restauranten online her på vores nye hjemmeside.

11. februar 2022

Fornyelsen af Melsted Badehotel

Vi er i fuld gang med at renovere værelser, restaurant og dagligstue, så hotellet står flot til at modtage gæster 1. maj. Sideløbende er vi i gang med at planlægge en spændende sæson, så du kan opleve det bedste af Bornholm på Melsted Badehotel.

Vi er fx meget glade for at kunne fortælle, at vi har indgået samarbejde med vore nabo, Gaarden – Center for Bornholmsk Madkultur, som ligger blot et stenkast fra Melsted Badehotel. Herved kan vi tilbyde unikke og skræddersyede oplevelser i vores nærområde.

Fornyelsen af Melsted Badehotel
Et nyt blad vendes i historien om Melsted Badehotel

19. november 2021

Et nyt blad vendes

Som de nye ejere er vi meget begejstrede for at have overtaget Melsted Badehotel og glæder os  atskrive et nyt kapitel i denne smukke hotelhistorie.

Vores målsætning er at skabe Bornholms bedste badehotel. Med afsæt i badehotellets høje standard og ikoniske udseende, bliver de indvendige rammer renoveret i klassisk stil. Med respekt for hotellets grundlæggende DNA og tidsånd, bliver alle kroge og hjørner finpudset og indrettet henover vinteren, så vi er klar til at modtage jer til maj 2022.