Vil du høre nyt fra Melsted Badehotel?

Nyhedsbreve

Juli 29 – 2022

Sommeren smiler til os

 

Vi har huset fuldt af glade gæster på værelser og i restauranten. Vi er meget taknemmelige over den interesse I har vist os. Vores terrasse med sublim udsigt kommer virkelig til sin ret her i den danske sommer, hvor du kan sidde med udsigt over stranden, vandet og klipperne.

Efter frokosten på terrassen kan du trække om i den rolige have og nyde solen i en af vores behagelige solstole. En stor del af haven har vi ladet være ”vild med vilje”, for at skabe hyggelige rum i haven og give biodiversiteten en hånd.

Maj 3 – 2022

Sikken en måned

Den første maj åbnede vi dørene for det ny Melsted Badehotel. I bragende solskin mødte bornholmere og gæster talstærkt op til vores åbningsreception. Tak for den store interesse, jeres gode humør og ikke mindst jeres begejstring over at se, hvad vi har gået og arbejdet på hele vinteren. Der var livlig trafik rundt at se værelser, haven og besøg i restauranten. Første aften var bordene fuldt bookede, og det har de mere eller mindre været siden.

April 13 – 2022

Nedtællingen er begyndt

Det er med stor glæde vi er gået ind i den sidste måned inden vi slår dørene op 1. maj. Foråret spirer på Bornholm, solen varmer og håndværkerne knokler. En gennemgående renovering af alle værelser, restauranten og dagligstuen er ved at være færdiggjort. Smukke tapeter, høje paneler og enkel stilren indretning er de omgivelser der møder dig, når du træder ind på Melsted Badehotel.

Marts 18 – 2022

RESTAURANTEN, MADEN
OG OPLEVELSEN

Madoplevelsen er en vigtig del af opholdet på Melsted Badehotel, derfor er det med stor glæde, at vi har kunnet samle et erfarent team til at drive restauranten. Læs om køkkenstil, se menuer og mød vores nye restauratør.

FEBRUAR 11 – 2022

NYT ÅR,
NYE MULIGHEDER

Vi er i gang med at planlægge en spændende sæson, så du kan opleve det bedste af Bornholm hos os, samtidig med at renoveringen går ind i næste fase.

DECEMBER 24 – 2021

FORNYELSEN ER
GODT I GANG

Vi er i fuld gang med at renovere værelser, restaurant og dagligstue, så badehotellet står flot til at modtage gæster den 1. maj.