Fester
og events

3

På Melsted Badehotel er ingen anledning for lille til at fejre og badehotellets eventyrligt smukke rammer er velegnede til en lang række forskellige arrangementer.

Få glæde af vores årelange erfaring med at planlægge livets store fester, når vi tegner skitserne til din dag sammen med dig. Den bedste fest holdes på jeres præmisser, og uanset anledningen kan vi hjælpe med at skræddersy det perfekte arrangement ned i mindste detalje.

Giv os gerne et uforpligtende opkald eller send os en mail, hvis I har nogle spørgsmål, ønsker eller andet, vi kan være behjælpelige med. Vi er fleksible og kreative, og vi er din partner i planlægningen hele vejen fra start til slut.

BARNEDÅB

Hvis ønsket er en uformel og hyggelig barnedåbs- eller navngivningsfest er vores skønne badehotel et oplagt valg. Melsted Badehotels lyse, velindrettede lokaler og beliggenhed få skridt fra vandkanten i naturskønne omgivelser med Melsted Strand for jeres fødder udgør de smukkeste rammer.

Efter den kirkelige handling kan forældre og gæster i ro og mag, uden bekymring om parkeringspladser, borddækning og tilberedning af mad, nyde begivenheden med en lækker brunch eller frokost.

Vi vil gøre alt for, at I og den lille får en dejlig dag, som I kan tænke tilbage på med glæde. Og havudsigten sørger vi selvfølgelig også for!

Konfirmation

EN STOR DAG FOR HELE FAMILIEN

Konfirmationen er en enestående mulighed for at samle generationerne omkring et ungt menneske. Det er en dag alle har glædet sig til, som gerne skal forløbe perfekt og ofte har konfirmanden klare ønsker til arrangementet.

På Melsted Badehotel har vi alle muligheder for at skabe en mindeværdig dag for hele familien, der indfrier både jeres og konfirmandens ønsker. Vi har de skønneste faciliteter – både ude og inde, og vi har de hyggeligste værelser til den del af familien, der måske kommer langvejs fra.

Vi har også det bedste køkken og personale, og ikke mindst har vi rammerne her på Bornholm til at skabe en unik konfirmationsfest, så både konfirmand og forældre kan slappe af og bare nyde at være gæster til jeres egen fest.

INTIM BRYLLUPSFEST PÅ BEDSTE BELIGGENHED

På vores smukke badehotel emmer det af sol, strand, sand og vand og ikke mindst kærlighed. Med skønne lokaler i ægte badehotelsstil, unik placering i vandkanten, udsøgte bryllupsmenuer og direkte udsigt til både Østersøen, strand og Christiansø, har Melsted Badehotel ideelle rammer til en eventyrlig og intim bryllupsfest af højeste kvalitet.

Vores kompetente køkkenteam sikrer kulinariske oplevelser, således at du og dine gæster får en madoplevelse i særklasse. Dette serveres professionelt med velvalgte vine og et smil af vores servicemindede personale.

Man kan fx blive viet i vores smukke have med udsigt til Østersøen, afholde reception med kage og kaffe på vores udsigtsterrasse kun få skridt fra vandkanten, nyde bryllupsmiddagen i vores smukke restaurant med panoramaudsigt til Østersøen og holde flerdages-arrangementer med gæsteovernatning kombineret med unikke oplevelser rundt på øen. Mulighederne er mange.

Til bryllupper eller andre større fester, hvor festen ofte varer hele natten, anbefaler vi, at man lejer hele hotellet. På denne måde forstyrres festen ikke af udefrakommende hotelgæster, og vores personale står 100% til rådighed for netop jeres ønsker og behov. Vores dejlige hotel har 20 værelser til overnattende gæster – alle med bad og toilet.

Vi hjælper med alt, så I og jeres gæster kan nyde den store dag i fulde drag.

KOBBER, SØLV- ELLER GULDBRYLLUP

Melsted Badehotel tilbyder Bornholms smukkeste indpakning til jeres bryllupsdag, om det er kobber-, sølv-, guld-, diamantbryllup eller noget indimellem

Med sin unikke beliggenhed i vandkanten, skønne lokaler, udsøgte mad og direkte udsigt til både Østersøen, strand og Christiansø, har Melsted Badehotel ideelle rammer til en eventyrlig og intim fest af højeste kvalitet.

Kys i solnedgangen, flet fingre i strandkanten, dans i måneskin og nyd stedets fredfyldte idyl med et glas champagne, imens vores kompetente køkkenteam forkæler jer med kulinariske oplevelser.

Tag os med i planlægningsfasen, så vi kan sikre os, I får en uforglemmelig bryllupsdag på Melsted Badehotel. Der er mulighed for overnatning og flerdages-arrangementer, hvor vi gerne hjælper med at tilrettelægge et program med aktiviteter og spændende oplevelser på øen.

MINDEHØJTIDELIGHED

Vi har prøvet det alle sammen, og ved at det er en svær og trist dag, når vi tager afsked med en, vi holder af. Livet er noget særligt og det skal det sidste farvel også være.

Oftest ønsker pårørende at afholde en minde sammenkomst efter bisættelsen, og her står vi på Melsted Badehotel klar til hjælpe.

Vores naturskønne omgivelser og lyse, smukke lokaler skaber en stemningsfuld og rolig atmosfære til dagen, og vi tilrettelægger traktementet efter jeres ønsker. Det kan være alt lige fra kaffe, kage, øl, vin og sodavand, smørrebrødsfade, små lækre sandwich, kanapeer eller en hyggelig middag.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

EN RECEPTION DU ALDRIG GLEMMER

Vores idylliske lille badehotel tilbyder med sin unikke beliggenhed og indretning mulighed for at holde en reception udover det sædvanlige. Vores store have og smukke udsigtsterrasse vil kunne rumme større arrangementer og vores restaurant kan rumme op til 50 personer til stående reception med direkte udgang til terrassen.

Gæster vil kunne nyde den formidable udsigt til Østersøen allevegne, både i haven, restauranten og på vores udsigtsterrasse blot få skridt fra vandkanten. Vi har afholdt flere receptioner end vi kan tælle, og vi nyder, at være din partner undervejs i processen og naturligvis på dagen.

Overlad trygt planlægningen til os, vi sørger for alt lige fra mad og drikke til særlige ønsker. Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder.

LEJ-HELE-HOTELLET

Ønsker I at holde et større arrangement på Melsted Badehotel, kan man helt eksklusivt leje hele hotellet. På denne måde har man alle hotellets faciliteter til sin rådighed, og herved kan vi koncentrere os 100% om jeres arrangement.

Lej-hele-hotellet er ideelt til bryllupper, runde fødselsdage eller andre mærkedage, hvor man gerne vil samle venner og familie lidt længere end blot til nogle få timers fest.

Under planlægningen af festen afholdes et møde med vores selskabsansvarlige. Her fastlægges menu og vine mm., selvfølgelig med udgangspunkt i jeres ønsker.

Eksempel på Lej-hele-hotellet pakke

  • Velkomstbobler med salte snacks
  • 3 retters menu sammensat efter jeres ønske
  • Tilhørende vinmenu, samt øl og vand under middagen
  • Kaffe, avec og sødt
  • Natmad
  • Overnatning i delte dobbeltværelser
  • Stor morgenbuffet

Kontakt os for prisforslag.

YOGA

Kombinér et besøg på solskinsøen Bornholm med tid til fordybelse og forkæl dig selv med yoga, meditation, gåture og god mad. Bo på smukke Melsted Badehotel i naturskønne omgivelser med Melsted Strand for jeres fødder i eget værelse med havudsigt og terrasse, så tæt på vandet at du kan høre bølgeskvulpene.

Dyrk yoga i vores lyse skønne i lokaler, på stranden eller i vores store have med formidabel udsigt til Østersøen. Nyd naturen, lyt til kroppen og find ro. Et yoga ophold på Melsted Badehotel er balsam for både krop og sjæl.

Inklusiv i prisen for alle ophold er yoga, morgenmad, the & frugt/nødder i yoga-lokalet samt en 2-retters menu om aftenen, hvor der er lagt vægt på det grønne, så også vegetarer kan blive tilfredse. Ingen rødt kød, men fisk og kylling.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne i 2022.

Fødselsdage – SKAB MINDER FOR LIVET

Hos os er ingen lejlighed for lille til at fejre, og når det gælder fødselsdage, og særligt de runde af slagsen, er der oplagte muligheder for at fejre dagen og skabe minder for livet på Melsted Badehotel. Om ønsket er et middagsselskab, reception eller den helt store fest med overnatning og program, står vi klar til at hjælpe med alt lige fra maden til aktiviteter og spændende oplevelser rundt på Bornholm.

Vi tilbyder en menu, der er sammensat af vores kompetente Køkkenchef, hvor kun det bedste er godt nok, og sammen finder vi de bedste vine til maden, og dem du holder af.

Vores dygtige personale styrer slagets gang, så det eneste du skal tænke på, er at nyde dagen og aftenen, og lade os tage os af det praktiske – uanset om det er den lille hyggelige fest eller det store brag, hvor I lejer hele hotellet.

Kontakt os hvis I har nogle spørgsmål, ønsker eller andet, således at vi kan ramme det, der passer lige præcis til jeres behov og forventninger.