Melsted Badehotel tilbyder med sin intime og afslappede atmosfære ideelle rammer til fordybelse. Med øens bedste beliggenhed i vandkanten og udsigt til hav og strand, er scenen sat til at kunne skabe fælles oplevelser du og dine kolleger aldrig vil glemme. Vores idylliske mødehus ligger uforstyrret midt på vores 18.000 kvm store strandeng med panoramaudsigt til Østersøen og Christiansø. Vores restaurant ligger et par skridt fra vandkanten i gåafstand til Gudhjem.

Mødepakker

Melsted Badehotels mødehus ligger uforstyrret midt på vores store strandeng med en ugeneret udsigt til hav og naturskønne omgivelser. Det bidrager til optimale rammer for dit næste møde. Mødelokalet har AV-udstyr, TV & trådløst internet. Konferencehuset har sin egen terrasse, som når vejret tillader, er oplagt til sted at holde pause sammen eller gruppearbejde. Receptionisten står klar til at hjælpe jer godt i gang og er behjælpelig under hele opholdet.

Heldagsmødepakke:
595 kr. /pers.

  • Eget lokale inkl. teknisk udstyr
  • Morgenbrød fx croissanter eller wienerbrød
  • Vand, snacks og frugt
  • Kaffe & te
  • Frokost inkl. en vand/most
  • Eftermiddagskage

Halvdagsmødepakke.
395 kr. /pers.

  • Eget lokale inkl. teknisk udstyr
  • Vand, snacks og frugt
  • Frokost inkl. en vand/most

Forplejning

I kan vælge at indtage frokosten i restauranten eller i mødelokalet, og når det er fyraften er der forskellige middagsmuligheder. Fx en konference middag med to retter for 350 kr. Hvis I ønsker at pifte mødedeltagelsen op med et kulinarisk indslag, har vi på Melsted Badehotel, et samarbejde med vores nabo, Madkulturhuset Gaarden, der afholder madlavningskurser, sanketure mm.

Overnatning

Kombiner mødet med en overnatning i et nyrenoveret værelse med havudsigt. Start dagen med en morgenbadetur. Tag badekåben på og træd direkte ud på den hyggelige sandstrand med badebro, som ligger lige nedenfor hotellet. Nyd den lækre morgenbuffet i restauranten med panoramaudsigt til klipperne og havet. Så er I klar til at starte dagens møder. Når I trænger til en pause, kan I fx gå en tur i den hyggelige have eller langs kysten. Gudhjem ligger fx blot et kvarters gåtur fra badehotellet langs den maleriske gamle redningssti gennem klipper, overdrev og det charmerende fiskerleje Melsted.