På Restaurant Melsted Badehotel går velsmag, service og atmosfære op i en højere enhed. Restauranten ligger et par skridt fra vandkanten i gåafstand til Gudhjem. Her kan du opleve klassisk kvalitetshåndværk tilberedt af sæsonens lokale råvarer. Restauranten er indrettet i lyse nordiske nuancer med elegante referencer til badehotellets oprindelsesperiode i 30’erne.

VELSMAG I
VANDKANTEN

På Restaurant Melsted Badehotel kan du tilfredsstille dine sanser med ærlig og velsmagende mad. Køkkenet tager afsæt i de klassiske nordisk-franske traditioner med fokus på fisk og skaldyr. Til frokost vil man kunne nyde det bornholmsk-inspirerede køkken med nytænkte smørrebrød og et udvalg af tavleretter med afsæt i det lokale ”køkken”. Om aftenen vil man kunne vælge à la carte eller vælge en af menuerne – signaturmenuen eller sæsonmenuen – der skifter dagligt og som tager udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer og daglig tilgang af det bedste fra Danmark og de europæiske markeder. Det er også muligt at få en vegetarisk menu. Lad os endeligt vide, hvis du har særlige ønsker på forhånd, så kan det meste lade sig gøre.

Morgenbuffeten varierer også dagligt med frisk frugt, bær, lokale specialiteter, hjemmelavet bagværk og små varme retter.

Restauranten åbner i påsken den 5. april og holder åbent til frokost og aften alle weekender frem til badehotellets åbning den 30. april. Herefter har restauranten åben alle dage fra morgen til aften til og med uge 42.

Ren Forkælelse

Madoplevelsen er en vigtig del af opholdet på Melsted Badehotel. Vi er derfor begejstrede for, at vi har kunnet samle et erfarent team til at drive restauranten med Troels Madsen og Daniel Kruse i spidsen.

Troels og Daniel er kendt fra både Det Røde Pakhus, Molen og tidl. Christianshøjkroen her på øen og har begge årelang erfaring indenfor det højgastronomiske køkken. Deres indgående kendskab til det bornholmske spisekammer kommer til udtryk i spændende menuer og tavleretter, der varierer dagligt og efter sæsonen. 

Det vigtigste for Troels, Daniel og deres team er at levere den helstøbte gode oplevelse, hvor god mad, vin, service og afslappet stemning går op i en højere enhed, så både hotelgæster og lokale føler sig velkomne.

Velkommen til Restaurant Melsted Badehotel