En oplevelse i
i nordiske nuancer

På Restaurant Melsted Badehotel går velsmag, service og atmosfære op i en højere enhed. Restauranten ligger et par skridt fra vandkanten i gåafstand til Gudhjem. Her kan du opleve klassisk kvalitetshåndværk tilberedt af sæsonens lokale råvarer. Restauranten er indrettet i lyse nordiske nuancer med elegante referencer til badehotellets oprindelsesperiode i 30’erne.

VELSMAG I
VANDKANTEN

På Restaurant Melsted Badehotel kan du tilfredsstille dine sanser med ærlig og velsmagende mad. Køkkenet tager afsæt i de klassiske dansk-franske traditioner med fokus på fisk og skaldyr og brug af lokale råvarer. Frokosten er klassisk dansk med udvalg af lokale egnsretter som saltstegt sild, håndpillede rejer, smørstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og pariserbøf som nogle af mulighederne.

Der er altid specialiteter på menuen som rødtunge à la Meunière eller den bornholmske plankebøf, og om aftenen kan du vælge à la carte eller lade køkkenet sammensætte menuen, som tager udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer og daglig tilgang af det bedste fra Danmark og de europæiske markeder. Det er også muligt at få en vegetarisk menu og lad os endeligt vide, hvis du har særlige ønsker på forhånd, så kan det meste lade sig gøre. 

Ren Forkælelse

Madoplevelsen er en vigtig del af opholdet på Melsted Badehotel, derfor er det med stor glæde, at vi har kunnet samle et erfarent team til at drive restauranten.

Vores restauratør Martin Paaske-Christensen er uddannet fra Restaurant Gammel Mønt og Kommandanten i København. Han har haft sin egen restaurant på Frederiksberg, drevet restaurant på en lille ø nord for Sicilien og senest været køkkenchef på Salon i Bredgade, hvorfra han har medbragt sit team. Han brænder for at gå på opdagelse i det bornholmske spisekammer, så en af grundstene i restaurantmissionen, er at bruge lokale producenter. Vi får æg fra Frostegård, mikrogrønt fra Kumlehøj og stort set alle grøntsager kommer fra Skovfryd. Øllet der flyder i vores haner er Small Batch Brewery, og Høstets havtornsprodukter bruges til bl.a. til vores signatur drink Havtorn Sour, vores hjemmelavede isthe, vores morgenmads marmelader og som akkompagnement til vores ostetallerken. 

Det vigtigste for Martin og hans team er dog at levere den helstøbte gode oplevelse, hvor god mad, vin, service og afslappet stemning går op i en højere enhed, så både hotelgæster og lokale føler sig velkomne.

Velkommen til Restaurant Melsted Badehotel