Restaurant

Restaurant på Bornholm med havudsigt

Restaurant Melsted badehotel ligger helt tæt på vandkanten på selve Kyststien tæt ved Gudhjem på vej mod Svaneke.

Restauranten er indrettet i lyse nordiske nuancer. Det kombineret med den unikke udsigt over Østersøen og den hyggelige og uformelle atmosfære, du møder i restauranten, gør det til en hel speciel oplevelse, når du besøger Melsted badehotel.

Her kan du tilfredsstille dine sanser med ærlig og velsmagende mad. Restaurantens menu og retter er tilberedt med klassisk kvalitetshåndværk og tager udgangspunkt i sæsonens tilgængelige råvarer. Faste signatur-retter på aftenens a lá carte kort er f.eks. helstegt rødspætte, mens restaurantens frokost bl.a. byder på saltstegt sild og pandestegt rødspættefilet.

Når vejret tillader det, er der også servering på terrassen, hvor du også hele eftermiddagen kan sidde og nyde de rolige omgivelser og den skønne udsigt med en kop kaffe, et glas vin eller en drink.

Restaurant Melsted badehotel har åbent til frokost og aften i sæsonen.

Besøg restauranten på Melsted badehotel – en restaurant i Gudhjem på Bornholm.

 

Restauranten har åbent i december

Melsted badehotel holder igen i år åbent i december 2020 – 4-6 december, 11-13 december & 18-20 december. Restauranten byder her på sin velkendte frokost- og aftenmenu med et twist af jul. Er du interesseret i et julefrokost-arrangement, kontakt os venligst for mere information.

 

Hold fest på restaurant Melsted badehotel

Tænker du på at holde en fest eller et særligt arrangement i restauranten på Melsted badehotel, er det en mulighed. En betingelse for dette er, at du lejer hele hotellet den pågældende dag/nat. Du er velkommen til at kontakte os, vil du vil høre mere.

Åbningstider

4. december til 20. december:

Fredag: 12.00 – 14.30 / 18.00 – 20.30
Lørdag: 12.00 – 15.00 / 18.00 – 20.30
Søndag: 12.00 – 14.30

OBS – ingen online booking

Kontakt os venligst på:
56 48 51 00
info@melsted-badehotel.dk