Restaurant Melsted badehotel ligger et par skridt fra vandkanten ud til Kyststien i gåafstand til Gudhjem. Restauranten er indrettet i lyse nordiske nuancer med elegante referencer til badehotellets oprindelsesperiode i 30’erne.

Velsmag i
vandkanten

Her kan du tilfredsstille dine sanser med ærlig og velsmagende mad. Restaurantens menu og retter er tilberedt med klassisk kvalitetshåndværk og tager udgangspunkt i sæsonens tilgængelige råvarer. Faste signatur-retter på aftenens a lá carte kort er f.eks. helstegt rødspætte, mens restaurantens frokost bl.a. byder på lokale egnsretter som saltstegt sild og pandestegt rødspættefilet.

RESTAURANT

REN FORKÆLESE

Når vejret tillader det, er der servering på terrassen, hvor du også hele eftermiddagen kan sidde og nyde de rolige omgivelser og den skønne udsigt med en kop kaffe, et glas vin eller en drink.

Nyd stedets hjemmebag og friskmalede kaffe i dagligstuen efter ankomst og en lækker menu om aftenen i restauranten, hvor hele det righoldige bornholmske spisekammer er i spil.

Om morgenen står den på overvældende morgenbuffet med nybagt brød, lokale pølser samt en række skønne hjemmelavede marmelader lavet på bær fra hotellets egen køkkenhave.

NYHEDSBREV
Vil du følge med i fornyelsen af Melsted Badehotel?