Morgenyoga på stranden, meditation, gåture og kulinariske oplevelser i Restaurant Melsted Badehotel. Samtidig med du bor helt tæt på vandet og kan nyde havudsigten og bølgernes susen fra dit værelse omgivet af vores store private strandeng. Så bliver det næsten ikke bedre.

YOGA I VANDKANTEN

Forkæl dig selv med yoga, meditation, gåture, tid til fordybelse og god mad på Solskinsøen Bornholm. Bo på smukke Melsted Badehotel i naturskønne omgivelser med Melsted Strand for dine fødder i eget værelse med havudsigt og terrasse, så tæt på vandet at du kan høre bølgeskvulpene.

Dyrk yoga i vores lyse skønne lokaler, på stranden eller i vores store skønne have fuld af fredelige åndehuller med formidabel udsigt til Østersøen. Nyd naturen, lyt til kroppen og find ro. Et yoga ophold på Melsted Badehotel er balsam for både krop og sjæl.

Inklusiv i prisen for alle yogaophold er yoga med professionel instruktør, helpension med sund og lækker mad tilberedt af vores erfarne kokketeam samt et skræddersyet aktivitetsforløb.

De næste yoga-retreats finder sted den 15–18. september og den 22.-25. september 2024. Det afholdes af Charlotte Hamann, som er professionel coach, stresscoach og yogalærer. Hun har gennem en årrække arrangeret yoga retreats på Mallorca, men har nu forelsket sig i Melsted Badehotel.

“Jeg garanterer, at du fra første øjeblik mærker roen, charmen og den velkomponerede luksus, som er indbegrebet af et sensommer yoga-retreat på Melsted Badehotel.” – Charlotte Hamann

Læs mere om Charlotte Hamanns yoga-retreat på Melsted Badehotel her.

Kontakt os her for at høre mere om muligheder andre retreats, morgenyoga på stranden og de mange aktiviteter, der foregår i løbet af sæsonen.

Yoga retreat på Melsted Badehotel