Golf- & gourmetophold på Bornholm

3

Ophold & kampagner

Golf på Bornholm

Blot 5 kilometer fra Melsted Badehotel ligger Nordbornholms og Gudhjem Golfklub, der råder over Bornholms smukkeste golfbaner. Gå ikke glip af muligheden for at blive forkælet her i vandkanten med rammer, mad og service i top, mens du spiller på øens bedste golfbaner. Old Course er en imponerende bane med klipper og sø, og er en temmelig udfordrende oplevelse selv for den kræsne golfspiller. New Course er en af Danmarks længste baner med smuk udsigt over Østersøen og Christiansø.

Vi tilbyder et ophold med golf, hvor du selv bestemmer på hvilke dage og baner, du vil bruge dine greenfee. Du kan også vælge at spille på en Bornholms andre golfbaner.  En golfpakke indeholder overnatning inkl. morgenmad, greenfee, vand og en lækker nylavet sandwich fra vores køkken, så det bliver ekstra nemt at nyde sit golfophold hos os. Du skal da blot fortælle os hvor og hvornår, du ønsker, vi booker dig ind. Så sørger vi for resten.

Vi kan også skræddersy golfophold til grupper med flere overnatninger og golf. Kontakt os, og vi finder sammen den bedste løsning for jer.

Sådan gør du:

 

Gå til “Book ophold”

Reserver dit værelse

Tilføj en eller flere golfpakker i trin 2

Lad os vide hvor og hvornår på øen, du ønsker at spille

Så klarer vi resten

Golfpakken er per person og indeholder: Overnatning, greenfee, banesandwich & vand