Morgenyoga på stranden, meditation, gåture og kulinariske oplevelser i Restaurant Melsted Badehotel. Samtidig med du bor helt tæt på vandet og kan nyde havudsigten og bølgernes susen fra dit værelse omgivet af vores store private strandeng. Så bliver det næsten ikke bedre.

YOGA-retreat

Kombinér et besøg på solskinsøen Bornholm med tid til fordybelse og forkæl dig selv med yoga, meditation, gåture og god mad. Bo på smukke Melsted Badehotel i naturskønne omgivelser med Melsted Strand for jeres fødder i eget værelse med havudsigt og terrasse, så tæt på vandet at du kan høre bølgeskvulpene.

Dyrk yoga i vores lyse skønne i lokaler, på stranden eller i vores store have med formidabel udsigt til Østersøen. Nyd naturen, lyt til kroppen og find ro. Et yoga ophold på Melsted Badehotel er balsam for både krop og sjæl.

Inklusiv i prisen for alle yogaophold er yoga med professionel instruktør, helpension med superlækker sund mad tilberedt af vores erfarne kokke samt skræddersyet aktivitetsforløb.

Det næste yoga-retreat finder sted den 17.-20. september 2023. Det afholdes af Charlotte Hamann, som er professionel coach, stresscoach og yogalærer. Hun har gennem en årrække arrangeret yoga retreats på Mallorca, men er faldet for Melsted Badehotel.

“Jeg garanterer, at du fra første øjeblik mærker roen, charmen og den velkomponerede luksus som er indbegrebet af et sensommer yoga-retreat på Melsted Badehotel.” – Charlotte Hamann

Læs mere om Charlotte Hamanns yoga-retreat på Melsted Badehotel her.

Kontakt os her for at høre mere om mulighederne for andre yoga-retreats og morgenyoga på stranden i løbet af sæsonen.

Yoga retreat på Melsted Badehotel