Optimale rammer
til fordybelse

3

Faciliteter

Melsted Badehotel tilbyder med sin intime og afslappede atmosfære ideelle rammer til fordybelse og med den bedste beliggenhed i vandkanten, er scenen sat til at kunne skabe fælles oplevelser du og dine kolleger aldrig vil glemme.

Der er mulighed for at leje hele eller dele af Melsted Badehotel i forbindelse med møder og konferencer. Vi står klar til at skræddersy det perfekte program med overnatning i vores skønne værelser, så du er garanteret fuldt udbytte af dine deltageres kostbare tid. Ved leje af hele hotellet indretter vi os efter jeres behov, så kontakt os for høre mere om mulighederne.

Vi kan tilbyde AV-udstyr, TV & trådløst internet og vi har god erfaring med både bestyrelsesmøder, ledelsesseminarer, netværksmøder og teambuilding. De rolige og naturskønne omgivelser på Melsted Badehotel bidrager til optimale rammer for arbejdsro med motiverede og glade deltagere.

Det er nemt at komme til Melsted Badehotel, læs mere om transportmulighederne her:

FIRMAAFTALE

Melsted Badehotel tilbyder med sin intime og afslappede atmosfære ideelle rammer til fordybelse og med den bedste beliggenhed i vandkanten, er scenen sat til kunne holde helt unikke møder og konferencer.

Firmakunder kan få en fast aftale om overnatning og forplejning på Melsted Badehotel. Det kan være rart, når man kommer langsvejsfra, at de formelle omstændigheder er på plads, så man kan få det bedste ud af sin tid hos os. Vi kan lave en firmapakke, der indeholder aftalte priser på både overnatning, leje af mødelokale inkl. udstyr samt morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og drikkevarer.

Vi kan også hjælpe med at arrangere møder eller meningsfyldte teambuilding aktiviteter, oplevelser på øen eller andet, som I måtte have brug for. I vil blive forkælet af i vores restaurant, hvor der serveres mad lavet fra bunden af de bedste lokale råvarer. Velsmag og kærlighed til de enkelte råvarer er en vigtig detalje for køkkenet for at skabe den gode madoplevelse.

MØDER & KONFERENCER

Vores mødelokale og hotellets øvrige arealer kan både lejes til korte og længerevarende møder, firmaevents og konferencer. Vi har moderne mødefaciliteter, og et mødelokale med plads til op til 22 gæster. På værelserne, i mødelokalet og på hotellet generelt er der gratis WiFi, som sikrer, at du altid kan være online.

Vi kan fx tilbyde en hel- og en halvdagsmødepakke, men kan også skræddersy præcist den pakke, der passer til dine behov. Når du booker en mødepakke, er forplejning af højeste kvalitet og AV-udstyr naturligvis også med i aftalen og vores receptionist vil være behjælpelig under hele opholdet. I forbindelse med større firmaevents og konferencer, kan det være en ide at leje hele hotellet, og i så fald medfølger en række fordele omkring adgang til forskellige dele af hotellet. Kontakt os endeligt for at høre mere herom.

TEAMBUILDING

Vi har god erfaring med at skabe særlige arrangementer for jeres virksomhed og medarbejdere. “Fælles oplevelser forener” og gennem samarbejde og grin kan I styrke jeres team, sammenhold og skabe bedre fælles trivsel.

Melsted Badehotel tilbyder de perfekte rammer til at få genopladet batterierne gennem en velplanlagt dag. Ønsker du fx at kombinere din konference hos os med en unik bornholmeroplevelse eller en teambuilding opgave, er der mange muligheder lige fra de aktive til de mere kreative eller dem der byder på en smagsoplevelse.

Du og dine kolleger er i trygge hænder hos vores erfarne medarbejdere og nøje udvalgte leverandører. Kontakt os med henblik på at skabe det bedste firmaevent for dig og dit team. Vi hjælper gerne og lover, at vi sammen kan skabe en spændende, sjov og udfordrende dag for jeres virksomhed og medarbejdere.

Teambuilding-arrangementerne tilpasses til jeres tema og teamet til jeres ønsker.

FOLKEMØDE

Folkemødeugen er helt speciel her på Bornholm og også på Melsted Badehotel. Melsted Badehotel er et fredfyldt åndehul i denne hektiske uge og en oplagt destination, hvis du eller dit firma ønsker mere intime og eksklusive rammer. Med vores unikke beliggenhed i vandkanten, store strandhave og skønne restaurant med terrasse og panoramaudsigt over Østersøen, er der rig mulighed for at skabe jeres helt egen intime oase lidt på afstand af Folkemødets hektiske epicenter. Der er ca. et kvarters kørsel til Folkemødet fra Melsted Badehotel.

Vi tilbyder en Folkemøde pakke med 3 overnatninger, skøn morgenbuffet eller mulighed for take-away morgenmad. Har I særlige ønsker til jeres ophold i denne uge, står vi klar til at hjælpe, og der vil som altid være et højt serviceniveau på Melsted Badehotel.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at booke Melsted Badehotel til dig eller dit virksomhedsarrangement under Folkemødet.

Mødepakker

Melsted Badehotels konferencehus ligger uforstyrret i en separat bygning med en ugeneret udsigt til hav og naturskønne omgivelser. Det bidrager til optimale rammer for dit næste møde. Mødelokalet har AV-udstyr, TV & trådløst internet. Konferencehuset har sin egen terrasse, som når vejret tillader, er oplagt til sted at holde pause sammen eller gruppearbejde. Receptionisten står klar til at hjælpe jer godt i gang og er behjælpelig under hele opholdet.

Heldagsmødepakke:
550 kr. /pers.

  • Eget lokale inkl. teknisk udstyr
  • Morgenbrød fx croissanter eller wienerbrød
  • Vand, snacks og frugt
  • Kaffe & te
  • Frokost inkl. en vand/most
  • Eftermiddagskage

Halvdagsmødepakke.
350 kr. /pers.

  • Eget lokale inkl. teknisk udstyr
  • Vand, snacks og frugt
  • Frokost inkl. en vand/most

Forplejning

I kan vælge at indtage frokosten i restauranten eller i mødelokalet, og når det er fyraften er der forskellige middagsmuligheder. Fx en konference middag med to retter for 350 kr. Hvis I ønsker at pifte mødedeltagelsen op med et kulinarisk indslag, har vi på Melsted Badehotel, et samarbejde med vores nabo, Madkulturhuset Gaarden, der afholder madlavningskurser, sanketure mm.

Overnatning

Kombiner mødet med en overnatning i et nyrenoveret værelse med havudsigt. Start dagen med en morgenbadetur. Tag badekåben på og træd direkte ud på den hyggelige sandstrand med badebro, som ligger lige nedenfor hotellet. Nyd den lækre morgenbuffet i restauranten med panoramaudsigt til klipperne og havet. Så er I klar til at starte dagens møder. Når I trænger til en pause, kan I fx gå en tur i den hyggelige have eller langs kysten. Gudhjem ligger fx blot et kvarters gåtur fra badehotellet langs den maleriske gamle redningssti gennem klipper, overdrev og det charmerende fiskerleje Melsted.