Et ophold på Melsted Badehotel kan kombineres med et væld af oplevelser på Bornholm. Vi har sammensat en række ophold, der giver dig tid til og mulighed for at udforske øens mange tilbud. Spørg endeligt til vores aktivitetskalender, når du besøger os. Har du særlige ønsker til dit ophold, hjælper vi også gerne.

Midtugeophold
med 15% rabat

Vores midtugeophold med min. 3 overnatninger er perfekt til dig, der vil helt ned i gear og have tid til at udforske Bornholm sammen med din kære.

Stik af fra hverdagen, og indloger jer på Melsted Badehotel til et par dage med god mad, skøn natur og tid til afslapning. Midtugeopholdet gælder ved indtjekning søndag, mandag og tirsdag i perioden 1. maj – 23. juni og fra 4. sept. – 23. okt og kampagnen vises automatisk i vores online bookingsystem.

Golfophold

Kun ca. 5 kilometer fra Melsted Badehotel ligger Nordbornholms Golfklub, der råder over Bornhoms smukkeste golfbaner. Old Course er en imponerende bane med klipper og sø, og er en temmelig udfordrende oplevelse selv for den kræsne golfspiller. New Course er en af Danmarks længste baner med smuk udsigt over Østersøen og Christiansø.

Vi tilbyder et ophold med golf, hvor du selv bestemmer på hvilke dage og baner, du vil bruge dine greenfee. Vi har tilrettelagt en golfpakke med overnatning.

Cykelophold

Bornholm byder på masser af udendørs aktiviteter, fra vandreture til lystfiskeri, kano og cykling. Øens kompakte størrelse gør den ideel til cykling, da der er mange godt skiltede cykelruter, og afstandene er relativt små (en rundtur langs hele kysten er 105 kilometer lang).

Det er vigtigt at huske, at Bornholms terræn ikke er så fladt som resten af Danmark. Faktisk er den nordlige kyst og indlandet ret kuperet, men din ekstra indsats vil blive belønnet med de forbløffende udsigter.

Yogaophold

Kombinér et besøg på solskinsøen Bornholm med yoga, meditation, gåture og god mad. Bo helt tæt på vandet i værelse med havudsigt og egen terrasse.

Kontakt os for at høre mere om hvilke perioder, vi kan tilbyde yogaophold.