Cykelophold

på Melsted Badehotel

3

Ophold & kampagner

Cykelophold

Bornholm byder på masser af udendørs aktiviteter, fra vandreture til lystfiskeri, kano og cykling. Øens kompakte størrelse gør den ideel til cykling, da der er mange godt skiltede cykelruter, og afstandene er relativt små (en rundtur langs hele kysten er 105 kilometer lang). Det er vigtigt at huske, at Bornholms terræn ikke er så fladt som resten af Danmark. Faktisk er den nordlige kyst og indlandet ret kuperet, men din ekstra indsats vil blive belønnet med de enestående udsigter, du vil opleve.

Melsted Badehotel ligger på en af Bornholms smukkeste strækninger mellem Tejn mod nord, gennem Gudhjem og sydpå mod Svaneke. Har du mod på at udforske Bornholm på cykel, er det muligt at leje cykler hos os i receptionen.

Cykeludlejning

Bor du på Melsted badehotel kan vi sørge for at leje cykler til dig. Vi har enkelte egne cykler til rådighed, du kan leje ved henvendelse i receptionen.

Vil du være sikret en cykel eller er I en gruppe, der skal bruge flere cykler kan vi også hjælpe med dette fra en ekstern cykeludlejningspartner. Henvend dig gerne et par dage i forvejen.

 

Lejemuligheder:

 

Almindelige cykler med 7 gear

El-cykler

Mountainbikes

Cykelhjelme