Nemt at
komme til

BORNHOLM MED BIL

Vel planlagt tager det ca. 3 timer med bil/færge at komme til Bornholm fra København via Bornholmslinjens hurtigfærge fra Ystad til Rønne. I sommer-perioden er der op til 8 afgange fra Ystad og Rønne. Klik her for Bornholmslinjens plan og/eller for at booke din færgebillet.

BORNHOLM MED BUS

Kombardo Expressen kører fra Aalborg, Aarhus og København til Rønne. For afgangene fra Jylland er der et busskifte i København. Endestation for Kombardo Expressen er Rønne Færgeterminal.
Klik her for Kombardo Expressens plan og/eller for at booke din busbillet. På Bornholm kan du komme rundt på øen med de offentlige busser (BAT).

Klik her for at se køreplanerne.

På Bornholm kan du komme rundt på øen med de offentlige busser (BAT). De lokale busruter stopper lige udenfor hotellet. Ruten mod nord kører mod Allinge og Hammershus Ruin mens bussen mod syd kører langs sydkysten over Svaneke, Nexø og Dueodde mod Rønne.

Gudhjem er blot et enkelt busstop væk på ruten mod nord, mens Svaneke ligger et kvarters tids kørsel fra Melsted med bussen mod syd. Begge er smukke gamle byer, der bør opleves.

Se alle øens busruter her

BORNHOLM MED FLY

Med en rejsetid på kun ca. 30 minutter fra Kastrup og til Bornholm er øen det perfekte sted at få genopladet batterierne på en forlænget weekend eller til at komme et par dage væk fra hverdagens hamsterhjul.

DAT flyver dagligt fra København til Rønne og turen tager ca. 30 min. Der er fly fra Billund og Aalborg 2-4 gange om ugen fra april til oktober

Læs mere på DAT’s hjemmeside her.

BORNHOLM RUNDT MED CYKEL

Bornholm er en attraktiv ø at opleve – også på cykel – pga. relativt korte afstande, storslået og afvekslende natur og maleriske byer langs kysten.

Øen kan tilbyde et af Nordeuropas bedste og smukkest beliggende cykelvejnet på hele 230 km med skiltede cykelveje.

Det er muligt at hente brochuren ”Cykelferie på Bornholm” gratis som PDF her. I brochuren findes vejledninger til ruterne vist på kortet.