Golfophold på

Melsted Badehotel

På Melsted Badehotel kan du nyde et golfophold på Bornholms bedste beliggenhed og kombinere forkælelse i vandkanten med golf på øens smukkeste golfbaner. Gudhjem & Nordbornholms Golfklub ligger  blot ca. 5 minutters kørsel herfra.

Melsted Badehotel ligger på første række til hav, klipper og strand i gåafstand til hyggelige Gudhjem. Nyd havudsigt fra alle værelser, lækker morgenbuffet og en morgendukkert fra badebroen inden dagens runde golf. Tilbage igen på hotellet sørger vores erfarne kokketeam Troels Madsen og Daniel Kruse for en gourmetoplevelse i særklasse.

På Melsted Badehotel kan du opleve det ypperste af hvad et gourmet- og golfophold handler om. Find mere information om vores værelser, restaurant og den nærliggende golfklub her.

Golfophold på Bornholm
3

Et gourmet- og golfophold i særklasse

På den bedste beliggenhed

Melsted Badehotel ligger på første række til hav, klipper og strand – og blot i gåafstand til hyggelige Gudhjem by. Foran badehotellet ligger Melsted Strand, som er en fredelig sandstrand med egen badebro, klitter, marehalm og et idyllisk åløb. Her på badehotellets egen 18.000 kvm store strandeng blandt øens særegne klipper og det hvide strandsand kan du opleve Bornholm, når det er bedst. Og så er du blot ca. 5 minutters kørsel fra Bornholms bedste golfbaner.

 

Et rigtigt badehotel

På Melsted Badehotel møder klassisk badehotel idyl den nordiske minimalisme, så du hensættes til badehotellernes storhedstid. Alle værelser er individuelt indrettet med fine referencer til hotellets oprindelsesperiode i form af klassiske danske design møbler, historiske tapeter, lyse farver og høje paneler.

Selv væggene emmer af historie her på Bornholms første ægte badehotel, hvor du kan du følge glade strandgæster gennem tiden i de stemningsfulde billeder. Den afslappede hjemlige sommerhusstemning inviterer til at komme igen, og stamgæster mødes år efter år til en dukkert på den hyggelige badebro på ægte badehotelmaner inden dagens runde golf. Find mere information om værelser og værelsestyper på badehotellet her.

 

En del af øens kulturarv

Melsted Badehotel blev grundlagt i 1932 og er Bornholms første badehotel. Badehotellet holder en særlig plads i hjertet hos de fleste bornholmere og har altid været regnet blandt Bornholms bedste. Gennem tiden har badehotellet været et lokalt omdrejningspunkt og efter den fornyelse badehotellet har været igennem i 2022, har det fået lidt af en renæssance. Her på Melsted Badehotel møder beliggenhed, gastronomi, værtskab og rammer i dag hinanden til indbegrebet af forkælelse i vandkanten.  Læs om Melsted Badehotels lange historie her.

Den kulinariske oplevelse

Et besøg i badehotellets restaurant er et af højdepunkterne under opholdet. Restauranten nærmest svæver over Østersøen med fortryllende panoramaudsigt både inde og ude på restaurantens store terrasse. Her får ordet gourmetophold en helt ny betydning, når gastronomi, atmosfære, udsigt og service går op i en højere enhed.

Hele det righoldige bornholmske spisekammer kommer i spil med vores restauratører Troels Madsen og Daniel Kruse i spidsen, som er to af øens bedste og mest erfarne kokke. De står for klassisk kvalitetshåndværk, når det er absolut bedst, så du også kan opleve et golf- og gourmetophold, når det er bedst. Læs om vores restauratører Troels Madsen og Daniel Kruse her.

Strand ved Badehotellet på Bornholm

Nordisk klassisk køkken

På Restaurant Melsted Badehotel kan du opleve en nordisk fortolkning af det klassiske franske køkken. Imellem golf-runderne kan du nyde bornholmsk-inspirerede retter med nytænkte smørrebrød eller dagens tavleretter til frokost. Til aften kan du vælge à la carte eller blandt en af vores skønne menuer, som alle varierer efter sæsonen. Vælg mellem vores vandkantsmenu, eller dagens hotelmenu, som er en 3-retters dagens menu til hotellets gæster. Som hotelgæst kan du også nyde vores skønne morgenbuffet med lokale specialiteter, små lækre varme retter, frisk frugt, grønt og bær og hjemmelavet bagværk. Læs mere om restauranten og vores menuer under dit golf- og gourmetophold her.

 

Golf & naturoplevelser i et

Bornholms natur skal opleves! Hvilken bedre måde end at spille en runde golf på et af Danmarks bedste og smukkeste golfanlæg også kaldet Rø Golfbaner blot ca. 5 minutters kørsel fra Melsted Badehotel. Klubben her er delt op i Gudhjem Golfklub og Nordbornholms Golfklub, som råder over to unikke 18-hullers baner, som begge kan spilles. De kaldes hhv. New Course og Old Course. Her er også en hyggelig pay & play par 3 bane og en flot driving range, hvis der skal varmes op først.

Omgivelserne er helt unikke med skov, klipper, højdeforskelle og udsigt over Østersøen helt til Christiansø. Du kan blot vælge golfopholdet i vores online booking her, og så hjælper vi dig med resten. I løbet af efteråret og foråret tilbyder vi golf- og gourmetophold til særpris i kombination med vores midt-uge og 4-for-3 kampagner her. Kontakt os for at høre mere.

 

To 18 hullers golfbaner

Hele to 18 hullers golfbaner ligger næsten lige om hjørnet, New Course og Old Course i hhv. Gudhjem og Nordbornholms Golfklub.

New Course er designet af Line Mortensen, som er en internationalt anerkendt golfbanearkitekt. Banen snor sig fra Rø plantage ned til Østersøen, gennem granskov, delvist fredet løvskov, små søer og nedlagte stenbrud. Her findes meget varieret beplantning og et rigt dyreliv, så en golfrunde her er en naturoplevelse af de sjældne.

Old Course er mindre lang end New Course, dog en meget udfordrende bane, som man vil skulle spille flere gange, før man knækker koden. Heldigvis er det ikke en bane, man bliver træt af. Den løber gennem skov og klipper, hvor der er nogle fantastisk flotte huller, så vi plejer at sige, den bør spilles mange gange og nydes under dit golf- og goumretophold her os. Læs mere om Gudhjem & Nordbornholms Golfklub her.