Yoga retreat på

Melsted Badehotel

Melsted Badehotel er den perfekte ramme til et yoga retreat, hvor du kan finde ro, fordybelse og velvære i naturskønne omgivelser mens du forkæles af vores kompetente team. Badehotellets 18.000 kvm store private strandeng er som en oase, hvor du er så tæt på vandet, at du kan høre bølgerne skvulpe mod stranden. Vores lyse lokaler, stranden og den store, fredelige have med formidabel udsigt til Østersøen er den perfekte ramme. Du bor på et af vores 21 smukt renoverede værelser med egen terrasse og havudsigt.

De næste yoga-retreats finder sted den 15-18. september og den 22-25. september 2024, ledet af Charlotte Hamann, en professionel coach, stresscoach og yogalærer. Et yogaophold hos os inkluderer professionel undervisning, helpension med sund og lækker mad tilberedt af vores erfarne kokke, samt et skræddersyet aktivitetsforløb. Læs mere her.

Yoga retreat med Charlotte Hamann på Melsted Badehotel
3

OPTIMALE RAMMER TIL FORDYBELSE

På første række til vandet

Melsted Badehotel er et ægte badehotel direkte ud til Bornholms smukkeste kyststrækning. Hotellet ligger for foden af idylliske Melsted Strand, en fredelig sandstrand med egen badebro, klitter, fredskov, vild natur og et hyggeligt åløb. Du kan gå herfra til maleriske Gudhjem langs den naturskønne klippesti. Det er Bornholm, når det er bedst. Nyd den brede, hvide sandstrand omgivet af de unikke Bornholmske klipper, som inviterer til ro, fordybelse og meditation indimellem yogaprogrammet i de betagende omgivelser. Læs mere om yogaprogrammet her.

 

Rendyrket Badehotel idyl

Badehotellets værelser er smukt istandsatte og individuelt indrettede med fine referencer til hotellets oprindelsesperiode. Her på Bornholms første rigtige badehotel møder klassisk badehotel idyl en nordisk minimalisme, som en hyldest strandhotellernes storhedstid. Melsted Badehotel emmer af historie og afslappet hjemlig sommerhusstemning, så gæster kommer igen og igen, hvor de traditionen tro mødes til en morgendukkert på den hyggelige badebro. Læs mere om hotellets værelser her.

 

Bornholms Bedste Badehotel

Melsted Badehotel har, siden det blev grundlagt i 1932, været anerkendt som et af Bornholms bedste hoteller. Det har en særlig plads i hjertet hos de fleste bornholmere og har gennem tiden været et lokalt omdrejningspunkt. På Melsted Badehotel mødes beliggenhed, atmosfære, udsigt og gastronomi i særklasse. Senest har Melsted Badehotel vundet titlen som Bedste Badehotel på Sjælland & Øerne 2024. Læs mere om badehotellets mangeårige historie her.

Gourmet i vandkanten

Menuen under dit yoga retreat er tilrettelagt på forhånd og et besøg i badehotellets restaurant er et af højdepunkterne. På Restaurant Melsted Badehotel forenes velsmag, service og atmosfære i en unik oplevelse. Restauranten ligger kun få skridt fra vandkanten, hvor du kan nyde udsigten, mens du smager på det bedste fra det bornholmske spisekammer. Oplev klassisk kvalitetshåndværk, tilberedt med sæsonens lokale råvarer af vores erfarne kokketeam, ledet af Troels Madsen og Daniel Kruse. Læs mere om restauranten, Daniel og Troels Daniel her.

Strand ved Badehotellet på Bornholm

Det klassiske Køkken

Køkkenet på Melsted Badehotel er inspireret af klassiske dansk-franske traditioner og det bedste fra det bornholmske spisekammer. Til frokost kan du nyde nytænkte smørrebrød og spændende tavleretter, herunder lækre salater i anledning af yoga retreatet. Om aftenen er der sammensat en dagligt skiftende sæsonmenu, baseret på sæsonens lokale råvarer. Start dagen med en morgendukkert på stranden og nyd derefter vores skønne morgenbuffet, som varierer dagligt med frisk frugt, bær, hjemmelavet bagværk, lokale specialiteter og små varme retter. Læs mere om badehotellets køkken og menu her.

 

Øens bedste udsigt

Restaurant Melsted Badehotel er indrettet i lyse nordiske nuancer med elegante referencer til badehotellets oprindelsesperiode i 1930’erne. Udsigten til Østersøen og Christiansø er uovertruffen, og det føles næsten som om, restauranten og havet smelter sammen. Her kan du forkæle dine sanser med ærlig og velsmagende mad, mens du får fornemmelsen af at svæve over vandet. Fra restaurantens store udsigtsterrasse kan du nyde solens varme stråler  dagen lang med panoramaudsigt til Østersøen, Melsted Strand, Christiansø og de særegne klipper. Læs mere om Restaurant Melsted Badehotel her.

 

En oase fuld af åndehuller

Badehotellets 18.000 kvm store private strandeng er fuld af skønne åndehuller, som inviterer til fordybelse og forkælelse i ét med naturen. Nyd morgenkaffen i vores fine hvide solstole og en eftermiddagsdrink over et spil petanque til Østersøens fredfyldte susen. Hvos programmet tillader det, kan du også leje en cykel på badehotellet på en af øens spændende cykelruter gennem et fortryllende landskab. I vores reception kan du få masser af inspiration og vejledning. Badehotellets nærområde inviterer til gå- og cykelture i alle retninger, så kom endeligt forbi til en snak om de mange muligheder – og er du heldig, kan du få fingre i et af vores kunstner af huset, Marianne Rings, håndlavede kort over Melsted Badehotel og omegn. Læs mere om de mange oplevelser i og omkring badehotellet her.