Spar 25% på opholdet på Melsted Badehotel

Stik af fra hverdagen, og indloger jer på Melsted Badehotel, Østersøens hvide perle, i nogle skønne dage i vandkanten med lækker mad, smuk natur og tid at komme helt ned i gear. Ankom søndag, bo mindst 4 dage på Melsted Badehotel og få en nat gratis i udvalgte uger. 

Bedste badehotel på Bornholm

Melsted Badehotel har vundet titlen som bedste badehotel på Sjælland & Øerne 2024. Badehotellet nyder Bornholms bedste beliggenhed på første række til hav, strand og øens særegne klipper, blot  i gåafstand til Gudhjem. Alle badehotellets værelser er nyrenoverede og individuelt indrettet i klassisk nordisk stil. Her er formidabel havudsigt fra alle værelser, som ligger idyllisk placeret rundt på badehotellets 18.000 kvm store private strandeng. Vores erfarne Bornholmske restauratører, Troels Madsen og Daniel Kruse, sikrer en kulinarisk oplevelse i særklasse i Restaurant Melsted Badehotel. Læs mere om vores restaurant og badehotellets værelser her.

3

Melsted Badehotel på Bornholm

Øens bedste beliggenhed

Oplev Bornholm når det er bedst på Melsted Badehotel. Badehotellet er som taget lige ud af TV2’s populære serie “Badehotellet”, og ligger på et af Bornholms mest betagende steder ved Melsted Strand i udkanten af Gudhjem. Nyd roen på den fredelige sandstrand med egen badebro, klitter og naturskønt åløb indenfor gåafstand til Gudhjem. Her finder du den perfekte kombination af smuk natur, klipper, pulserende ø-liv og strandidyl. Læs mere om badehotellet her.

 

Rendyrket badehotel idyl

Alle badehotellets værelser er individuelt indrettede i klassisk nordisk stil med historiske tapeter, høje paneler og smukke referencer til badehotellets oprindelsesperiode. Her forenes klassisk badehotel-idyl med nordisk minimalisme i en fuldendt hyldest til badehotellernes storhedstid. Badehotellets afslappede sommerhusstemning inviterer til gensyn år efter år, og til at mødes igen på ægte badehotelmaner på den hyggelige badebro til en morgendukkert. Læs mere om badehotellets værelser her.

 

Bornholmsk badehotel

Melsted Badehotel blev grundlagt i 1932 og er Bornholms første badehotel. Dette ikoniske badehotel har en særlig plads i bornholmeres hjerter og har længe været anerkendt som et af øens bedste. Med en nylig renæssance er badehotellet igen blevet et lokalt omdrejningspunkt, hvor beliggenhed, udsigt, gastronomi og værtskab forenes. Dyk ned i Melsted Badehotels lange historie her.

Badehotel & restaurant

Gå ikke glip af den kulinariske oplevelse i restauranten under dit ophold. Her går atmosfære, service, gastronomi og imødekommenhed op i en højere enhed. Nyd den betagende udsigt til Østersøen fra både restauranten og den store udsigtsterrasse, som ligger blot et stenkast fra vandkanten. Herfra kan du se helt til Christiansø. Så er scenen sat til at vores erfarne restauratører Troels Madsen og Daniel Kruse vil forkæle dig med klassisk kvalitetshåndværk, hvor hele det bornholmske spisekammer i spil. Læs mere om vores restauratører Troels og Daniel her.

Den kulinariske oplevelse

Vores restaurant forener det nordiske og klassisk franske køkken med afsæt i det bornholmske spisekammer. Frokosten byder på et udvalgt af spændende tavleretter, lækre bornholmsk-inspirerede retter med nytænkte smørrebrød og dagens menu. Til aften kan du nyde en af de skønne menuer – den store signaturmenu eller vandkantsmenuen, der skifter løbende med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Til vores hotelgæster tilbyder vi også en tre-retters hotelmenu, der skifter dagligt.

Start dagen med en dukkert og nyd herefter vores lækre morgenbuffet, som også varieres dagligt med frisk frugt og grønt, lokale specialiteter, små varme retter og det skønneste hjemmelavede bagværk. Læs mere om vores menuer og restauranten her.

 

Udsigten & badehotellet

Restauranten er lyd og indbydende med smukke referencer til badehotellets oprindelse i 30’erne. Udsigten fra restauranten og den store udendørs terrasse findes ikke bedre. Det føles næsten som at svæve over vandet, mens du bliver forkælet med velsmagende og ærlig mad. De fleste dage kan du se helt til Christiansø. På terrassen kan du også nyde solens varme hele dagen med udsigt til både strand og øens særegne klipper.

Nyd din morgenmad her til havets klukken, din frokost i solen, eftermiddagsdrinks i vores hyggekrog med skønne lounge møbler på terrassen og eftermiddags te med hjemmenagt kage i en af de skønne åndehuller på vores store strandeng. Til aften kan du nyde den magiske solnedgang over Melsted Strand, mens du forkæles af vores erfarne kokketeam med det ypperste fra Bornholms “spisekammer”.

 

Afslappet luksus

Badehotellet ligger udforstyrret på sin helt egen 18.000 kvm store stranden, hvor du kan slappe af på din egen solseng eller i de hyggelige amerikanerstole, der står rundt i havens mange skønne åndehuller. Her kan du være i ét med naturen, så det næsten føsles som om tiden står stille. Haven indbyder også til leg med masser af plads til petanque og diverse boldspil. Nyd også en slentretur gennem køkkenhaven og sansehaven her, med økologiske urter, frugt og grønt til køkkenet. Hvis pulsen skal op kan du tage et spil spil padel tennis i Melsted Padel Club. Der er også både kajakker, SUP boards og cykler til rådighed, så du kan gå på opdagelse i vores skønne nærområde. Vores personale står klar med inspiration og vejledning til de mange oplevelser der er indenfor rækkevidde i vores nærområde. Find mere information om øens mange tilbud i og omkring badehotellet her.