Midt-uge hotelophold på Melsted Badehotel

Vores midt-uge hotelophold giver dig mulighed for at nyde de mere fredelige perioder på Bornholm imellem weekender og højsæson. Ankom søndag, mandag eller tirsdag og bliv forkælet Bornholms smukkeste badehotel & boutique hotel. Du sparer 20% ved min. 2 overnatninger i april, maj, september og oktober. 

Melsted Badehotel

Melsted Badehotel er et af Danmarks bedste boutique hoteller og nyder Bornholms smukkeste beliggenhed på første række til hav og strand tæt på Gudhjem. Hotellet vandt titlen Bedste Badehotel på Sjælland & Øerne 2024. Her vil du blive forkælet med et hotelophold i idylliske rammer med formidabel udsigt til Østersøen fra alle værelser. Vores erfarne restauratører i hotellets restaurant, Troels Madsen og Daniel Kruse sørger for at forplejningen også er helt i top. Restaurant Melsted Badehotel er øens bedste hotel-restaurant. Læs mere om både hotel, restaurant og værelser her.

3

Badehotellet – et underskønt boutique hotel

Øens første badehotel

Melsted Badehotel er Bornholms første badehotel, grundlagt i 1932. Badehotellet har en særlig plads i hjertet hos bornholmere og har været regnet for et af Bornholms bedste. Det har gennem tiden været et lokalt omdrejningspunkt, og har fået en renæssance efter den fornyelse badehotellet har gennemgået i 2022. I dag møder beliggenhed, udsigt, gastronomi og værtskab hinanden, og når det går op i en højere enhed, er du ankommet til Melsted Badehotel. Læs mere om Melsted Badehotels historie her.

På Bedste beliggenhed

Melsted Badehotel er som taget lige ud af Badehotellet på TV2, et ægte badehotel, og tilmed Bornholms første, på øens smukkeste beliggenhed direkte ud til Melsted Strand. Melsted Strand er en fredelig sandstrand med egen badebro, klitter, vild natur og idyllisk åløb i gåafstand til Gudhjem. Det er Bornholm, når det er bedst. Her, mellem de særegne Bornholmske klipper og den brede, hvide sandstrand.  Her er smukt uanset årstid og har du mulighed for at rejse i løbet af foråret, sensommeren eller efteråret har vi ekstra attraktive priser på vores ophold. Find mere information om badehotellet her.

Badehotel idyl

Det emmer af historie her på Bornholms første rigtige badehotel og den afslappede hjemlige sommerhusstemning inviterer til at komme igen år efter år, og på ægte badehotelmaner mødes til en dukkert på den hyggelige badebro. Her forenes klassisk badehotel idyl og den nordiske minimalisme, så du hensættes til badehotellernes storhedstid. Alle værelserne på badehotellet er individuelt indrettet med smukke referencer til hotellets oprindelsesperiode med klassiske danske design møbler, historiske tapeter og høje paneler. Du kan læse mere om værelserne på badehotellet her.

Restauranten i vandkanten

Den kulinariske oplevelse i restauranten er et af højdepunkterne under opholdet. Her går gastronomi, atmosfære og imødekommenhed op i en højere enhed. Restauranten har den smukkeste panoramaudsigt til Østersøen både ude og inde og ligger blot et par skridt fra vandkanten. Her kommer hele det bornholmske spisekammer i spil, når vores erfarne kokketeam med Troels Madsen og Daniel Kruse i spidsen – og du vil opleve klassisk kvalitetshåndværk, når det er bedst. Find mere information om Troels Madsen og Daniel Kruse her.

Gastronomi

Vores restaurant tager afsæt i det klassiske køkken med dansk-franske traditioner. Til frokost kan du nyde bornholmsk-inspirerede retter med nytænkte smørrebrød, dagens menu og et udvalg af sæsonens tavleretter. Om aftenen kan du vælge à la carte eller en af vores skønne menuer – den store signaturmenu eller vandkantsmenuen, der skifter dagligt med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Som noget nyt har vi også introduceret en hotelmenu til overnattende gæster, som varierer dagligt, fordi der ikke er noget bedre end at spise her i vandkanten efter en dag fuld af oplevelser rundt på øen.

Morgenerne på her på badehotellet starter med vores skønne morgenbuffet, som også varierer dagligt med lokale specialiteter, frisk frugt, grønt og bær, små varme retter og hjemmelavet bagværk. Læs mere om restaurant og menu her.

 

Som en havbiograf

Restaurant Melsted Badehotel er indrettet i lyse lette nuancer med smukke referencer til hotellets oprindelsesperiode i 1930’erne. Udsigten til hav, strand og Christiansø findes ikke bedre. Det ser næsten ud som om restaurant og hav går i ét. Her vil du blive forkælet med velsmagende og ærlig mad nærmest svævende over vandet. Fra restaurantens store udsigtsterrasse kan du nyde solens varme dagen lang med udsigt til Østersøen, Melsted Strand, Christiansø og øens særegne klipper. Morgenmad til havets klukken, frokost i solens varme stråler, drinks i vores hyggekrog med bløde lounge møbler, eftermiddags te og hjemmelavet kage i de hyggelige hvide amerikaner stole og middag med udsigt til solnedgangen og den magiske himmel over Melsted Strand,  mens du forkæles med det bedste fra det bornholmske spisekammer. Du kan læse mere om restauranten her.

 

Barfodsluksus på egen strandeng

Melsted Badehotel råder over sin egen 18.000 kvm store strandgrund med mange skønne åndehuller, hvor du kan finde tid til fordybelse i ét med naturen. Nyd morgenkaffen i en af de fine hvide solstole, eller hvad med eftermiddagsdrinks over et spil petanque til lyden af Østersøens fredfyldte susen? Gå en tur i vores sansehave med alle nordens spiselige bær og krydderurter. Eller hvad med et spil padel tennis i Melsted Padel Club? Vi har også SUP boards, kajakker og cykler til rådighed, så du kan begive dig på opdagelse på vores smukke ø. Du kan også udforske vores lokale omegn med vores iboende kunstner og forhenværende sognepræst i Gudhjem, Marianne Rings håndlavede kort over Melsted Badehotel og omegn med vandreruter i alle retninger. Kom endeligt forbi til en snak om de mange muligheder i receptionen, vi står klar med inspiration og vejledning, Læs mere om de mange oplevelsemuligheder i og omkring badehotellet her.