Melsted Badehotel vinder endnu en pris

Vi er utroligt stolte over at blive nomineret til Danmarks Bedste Badehotel for anden gang i træk i Opdag Danmarks årlige afstemning. Sidste år opnåede vi en flot tredjeplads på landsplan, og i år har vi taget førstepladsen på Sjælland og Øerne. Læs mere om den årlige afstemning på Opdag Danmarks hjemmeside  her 

Bornholms bedste Badehotel

Melsted Badehotel har opnået en fantastisk anerkendelse som regionsvinder og er blevet kåret som det bedste badehotel på Sjælland og Øerne 2024 i Opdag Danmarks prestigefyldte årlige afstemning om Danmarks bedste badehoteller. Vi er stolte af at være det første badehotel på Bornholm, og vores unikke beliggenhed med udsigt til havet, stranden og klipperne skaber de perfekte rammer for et uforglemmeligt ophold.  Vores team består af erfarne bornholmere, både i restauranten og på hotellet, der sikrer en autentisk badehoteloplevelse her på smukke Bornholm. På Melsted Badehotel går rammer, service og gastronomi op i en højere enhed.

3

Den ægte badehotel-oplevelse

På bedste beliggenhed

Melsted Badehotel er magisk året rundt. Her på Bornholms bedste beliggenhed direkte ud til hav og strand ligger øens hvide perle uforstyrret på sin egen 18.000 kvm store strandeng. Melsted Strand er en fredelig og idyllisk sandstrand med egen badebro, vild natur, klitter og lille åløb i gåafstand til Gudhjem, Danmarks eneste bjerglandsby. Her finder du Bornholm, når det er bedst mellem øens særegne klipper, strand og pulserende ø-liv. Vores spændende nærområde inviterer til gå- og cykelture i alle retninger. Læs mere om badehotellet her.

 

Idyllisk badehotel

Melsted Badehotel er et ægte badehotel, og Bornholms første Badehotel fra 1932. Her forenes den klassiske badehotelidyl med nordisk minimalisme, og badehotellet emmer af historie og en afslappet, hjemlig sommerhusstemning, der får gæster til at vende tilbage år efter år. Vores nyligt istandsatte værelser er individuelt indrettede med omhyggeligt udvalgte referencer til hotellets oprindelsesperiode, herunder historiske tapeter, høje paneler og møbler i klassisk dansk design. Gå på opdagelse i badehotellets forskellige værlsestyper her.

 

Et lokalt omdrejningspunkt

Melsted Badehotel har gennem tiden været et lokalt omdrejningspunkt og har alle dage haft en særlig plads i hjertet hos bornholmere. Badehotellet har altid været regnet for et af Bornholms bedste, og har fået en renæssance efter den gennemgribende fornyelse det har være igennem i 2022. I dag møder beliggenhed, rammer, service, gastronomi og værtskab hinanden på Melsted Badehotel til ægte forkælelse her i vandkanten. Læs mere om Melsted Badehotels historie her.

Gastronomi i vandkanten

Den gastronomiske oplevelse i restauranten er et af de absolutte højdepunkter under opholdet. Restauranten ligger så tæt på vandkanten, du kan komme med fortryllende udsigt til Østersøen både ude og inde. Her går gastronomi, service og atmosfære op i en højere enhed og du kan opleve klasssisk kvalitetshåndværk, når vores erfarne restauratører Troels Madsen og Daniel Kruse ruller sig ud. Her kommer hele det righoldige bornholmske spisekammer i spil til en af øens bedste madoplevelser. Læs mere om vores dygtige kokke Troels og Daniel her.

Vandkantsmenuen

Troels og Daniel forkæler vores gæster med en  vandkantsmenu, som skifter hver måned, så du altid får en smag af årstiden. Køkkenet tager afsæt i klassiske dansk-franske traditioner og det bedste fra Bornholms spisekammer. Til frokost tilbyder vi bornholmsk-inspireret nytænkt smørrebrød og et udvalg af spændende tavleretter.

Om aftenen kan du vælge mellem vores 3- og 6 retters vandkantsmenu eller hotelmenuen, som skifter dagligt og er baseret på sæsonens lokale råvarer og det bedste fra Danmark og de europæiske markeder. Begynd din morgen med en forfriskende dukkert på stranden og nyd derefter vores varierede morgenbuffet, der byder på frisk frugt, bær, lokale specialiteter, hjemmelavet bagværk og små varme retter. Læs mere om badehotellets køkken og menu her, og oplev velsmag i vandkanten på Melsted Badehotel.

Som en Havbiograf

Restaurant Melsted Badehotel er indrettet i lyse nordiske nuancer med elegante referencer til badehotellets oprindelsesperiode i 1930’erne. Her får du en enestående udsigt til Østersøen og Christiansø, hvor det næsten føles som om, restauranten og havet smelter sammen.

Nyd ærlig og velsmagende mad, mens du oplever fornemmelsen af at svæve over vandet. Fra restaurantens store udsigtsterrasse kan du nyde solens varme hele dagen med en panoramaudsigt til Melsted Strand, Østersøen, Christiansø og de unikke bornholmske klipper. Forkæl dine sanser med det bedste fra det bornholmske spisekammer. Læs mere om Restaurant Melsted Badehotel her.

 

En ø fuld af eventyr

Melsted Badehotel råder over en imponerende 18.000 kvm strandgrund fuld af skønne åndehuller, hvor du kan finde tid til fordybelse og forkælelse i ét med naturen. Den store, smukke strandeng inviterer dig til at nyde morgenkaffen i vores fine hvide solstole og til eftermiddagsdrinks over et spil petanque, akkompagneret af Østersøens fredfyldte susen.

Lej en cykel på badehotellet og udforsk en af øens spændende cykelruter. Vores reception står klar med inspiration og vejledning, så kom endelig forbi til en snak om de mange muligheder i badehotellets nærområde. Hvis du er heldig, kan du få fingrene i et af vores iboende kunstner Marianne Rings håndlavede kort over Melsted Badehotel og omegn.

Hotellets nærområde inviterer også til skønne gåture i alle retninger. Læs mere om de mange unikke oplevelser i og omkring badehotellet her.