Forkælelse
i vandkanten

Melsted Badehotel er et gennemrenoveret førsteklasses badehotel i klassisk nordisk stil indrettet med smukke referencer til badehotellets oprindelsesperiode. Badehotellet er suverænt placeret med udsigt til øens særegne klipper og Melsted strand, der er en afsides beliggende sandstrand med både åløb, marehalm og badebro.

På Bornholms
bedste badehotel

Nyd det særlige lys på Bornholm i solopgangen suppleret med en frisk dukkert fra badebroen. Hvis vejret tillader det kan du på terrassen nyde Melsted Badehotels overdådige morgenmadsbuffet. Herefter er der rig mulighed for at udforske Bornholm eller blive på badehotellet og slappe af i en strandstol i naturskønne omgivelser i haven eller på stranden.

En oplevelse i
i nordiske nuancer

Restaurant Melsted badehotel ligger et par skridt fra vandkanten ud til Kyststien i gåafstand til Gudhjem. Restauranten er indrettet i lyse nordiske nuancer med elegante referencer til badehotellets oprindelsesperiode i 30’erne. Det kombineret med den formidable udsigt over Østersøen og den hyggelige og uformelle atmosfære, du møder i restauranten, gør det til en hel speciel oplevelse.

Midt i et
pulserende Ø-miljø

Bornholm er en fantastisk del af Danmark, som forfører med sine kridhvide sandstrande, klipperige kyst, imponerende klinter og dejlige landskab. Tilføj hertil en enestående historie, flere charmerende og hyggelige byer og et pulserende kunstnerisk miljø og en spirende gastronomisk kultur, og så er du på vej på en helt speciel ferie.

I optimale rammer
til fordybelse

Melsted Badehotel tilbyder med sin intime og afslappede atmosfære ideelle rammer til fordybelse og med den bedste beliggenhed i vandkanten, er scenen sat til kunne holde helt unikke møder og konferencer.