Forkælelse
i vandkanten

Melsted Badehotel er et gennemrenoveret førsteklasses badehotel i klassisk nordisk stil indrettet med smukke referencer til badehotellets oprindelsesperiode. Badehotellet er suverænt placeret med udsigt til øens særegne klipper og Melsted strand, der er en afsides beliggende sandstrand med både åløb, vild natur og badebro. Badehotellet åbner den 30. april. Restauranten åbner den 5. april til frokost og aften.

På Bornholms bedste badehotel

I forlængelse af sandstranden rejser Melsted Badehotels enkle, hvide facade sig fra sin 18.000 kvm store private strandeng. Den arkitektoniske fremtoning og den indre renovering balancerer smukt mellem den klassiske, velkendte badehotelstil og en nordisk minimalisme. Her i vandkanten – i gåafstand til Gudhjem – møder beliggenhed, imødekommenhed, udsigt og gastronomi hinanden, og når det forenes, er man ankommet til Melsted Badehotel.

3

Et ægte badehotel

På Bornholms bedste beliggenhed

Melsted Badehotel er et ægte badehotel på Bornholms smukkeste beliggenhed i vandkanten ved Gudhjem. Badehotellet ligger direkte ud til idylliske Melsted Strand, som er en afsidesliggende sandstrand med egen badebro, klitter, marehalm og hyggeligt åløb i gåafstand til Gudhjem langs den naturskønne klippesti. Det findes ikke bedre på Bornholm. Fra den brede, hvide sandstrand mellem de særegne Bornholmske klipper vil du rigtigt blive forkælet.

 

Ren Badehotel idyl

Badehotellets værelser er nyistandsatte og individuelt indrettede med smukke referencer til hotellets oprindelsesperiode med historiske tapeter, høje paneler og klassiske danske design møbler. Her på Bornholms første rigtige badehotel møder klassisk badehotel idyl en nordisk minimalisme, der lægger sig i fuldendt forlængelse af strandhotellernes storhedstid. Badehotellet emmer af historie og afslappet hjemlig sommerhusstemning, hvor gæster kommer igen år efter år og mødes til en morgendukkert på den hyggelige badebro. Læs mere om badehotellets værelser her.

 

Det første badehotel

Melsted Badehotel blev grundlagt i 1932 og har siden været regnet for et af Bornholms bedste. Badehotellet har en plads i hjertet hos de fleste bornholmere og har gennem tiden været et lokalt omdrejningspunkt. I dag møder beliggenhed, imødekommenhed, udsigt og gastronomi hinanden, og når det forenes, er du ankommet til Melsted Badehotel. Læs mere om badehotellets mangeårige historie her.

Restaurant Melsted Badehotel

Et besøg i badehotellets restaurant er et af højdepunkterne under opholdet på Melsted Badehotel. På Restaurant Melsted Badehotel går velsmag, service og atmosfære op i en højere enhed. Restauranten ligger blot et par skridt fra vandkanten og i gåafstand til Gudhjem. Her kommer hele det bornholmske spisekammer i spil og du vil opleve klassisk kvalitetshåndværk tilberedt af sæsonens lokale råvarer, når vores erfarne kokketeam med Troels Madsen og Daniel Kruse i spidsen ruller sig ud.

Velsmag i vandkanten

Køkkenet tager afsæt i de klassiske dansk-franske traditioner med masser af havfrisk fisk og skaldyr. Til frokost kan du nyde det bornholmsk-inspirerede køkken med nytænkte smørrebrød og et udvalg af tavleretter. Om aftenen kan du vælge à la carte eller vælge en af menuerne – signaturmenuen eller sæsonmenuen – der skifter dagligt og som tager udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer og daglig tilgang af det bedste fra Danmark og de europæiske markeder. Start morgenen med en dukkert på stranden og nyd herefter vores skønne morgenbuffet, som også varierer dagligt med frisk frugt, bær, lokale specialiteter, hjemmelavet bagværk og små varme retter. Læs mere om badehotellets køkken og menu her.

 

Svævende over havet

Restauranten er indrettet i lyse nordiske nuancer med elegante referencer til badehotellets oprindelsesperiode i 30’erne. Udsigten til Østersøen og Christiansø findes ikke bedre og det føles næsten som restaurant og hav går i ét. Her kan du tilfredsstille dine sanser med ærlig og velsmagende mad, mens du får fornemmelsen af nærmest at svæve over vandet. Fra restaurantens store udsigtsterrasse kan du nyde solens varme dagen lang med panoramaudsigt til Melsted Strand, Østersøen, Christiansø og de særegne klipper, mens du forkæles med det bedste fra det bornholmske spisekammer.

 

Ægte barfodsluksus

Badehotellet råder over 18.000 kvm strandgrund fuld af skønne åndehuller, hvor du kan finde tid til fordybelse og forkælelse i ét med naturen. Badehotellets store smukke strandeng inviterer til at nyde morgenkaffen i vores fine hvide solstole og til eftermiddagsdrinks over et spil petanque akkompagneret af Østersøens fredfyldte susen. Du kan også leje en cykel på badehotellet og begive dig ud på en af øens spændende cykelruter. Vi står til rådighed med inspiration og vejledning i receptionen, så kom endeligt forbi til en snak om de mange muligheder i badehotellets nærområde – og hvis du er heldig, kan du få fingre i et af vores iboende kunstner Marianne Rings håndlavede kort over Melsted Badehotel og omegn. Badehotellets nærområde inviterer også til gåture i alle retninger. Læs mere om de mange unikke oplevelser i og omkring badehotellet her.